2023.08.06. 11:04:53 6496 225

Még nyár van! - 4+1 ok, amiért imádjuk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan már augusztus elejét tapossuk, és nagy valószínűséggel ez a nyár is egy szempillantás lesz, azért ilyenkor még bízunk benne, hogy az előttünk álló néhány hét még igencsak hosszú lesz. Mert legyünk őszinték: hulljon bármilyen nyári zápor, vagy perzseljen bármennyire is a Nap, imádjuk, hogy nyár van!

Forró nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Forró nyár

Hogy miért? Ha úgy érzed, Neked erre indok kell, hát ne légy rest lejjebb görgetni!

Imádunk nyár, mert…

... nem mindig gond a „kavarás”!

Pláne, ha egy finom koktélt keverünk akár magunknak, akár a társaság többi tagjának! Vagy ha éppen mi vagyunk a gyakorlott vagy kezdő mixer italainak tesztelői.

... még tombol a grillszezon!

Az előttünk álló néhány hétben még rengeteg lehetőségünk lesz arra, hogy mindent IS meggrillezzünk, hogy kipróbáljunk jobbnál jobb, különlegesebbnél különlegesebb recepteket! Mert grillezéssel nem csak a pocakunk, hanem a lelkünk is jól lakatjuk – ha éppen egy kis összeröfföt is tervezünk az asztal köré!

... bőven elég egy réteg ruha rajtuk!

Sőt, néha az is sok! A nagy melegben nem kell azon gondolkodnunk, mit vegyünk még fel, hogy ne fázzunk, ami lehetőleg meleg is és még jól is néz ki! Elég egy lenge, nyári ruha és már kész is az aznapi szett!

... kevesebbet kell bajlódni a sminkeléssel!

Bizony, hiszen a napcsókolta, barna bőrünkre már nem kell a sok réteg kence, hiszen így vagyunk a legszebbek!

... most nem érdemes bánkódni, ha szingli vagy!

Hiszen nyáron könnyebben belefér egy nyári flört, egy futó kaland, amiből, ki tudja, talán valami komoly is kikerekedik!

Forrás. miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.