2019.02.16. 17:48:01 12443 306

Még hogy az ősz haj nem szexi? – Akkor ezt figyeld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, az első ősz hajszálaim megjelenésekor kissé legörbült a szám. Akkor ennyi volt, én is az öregedés biztos útjára léptem? Persze, addig sem gondoltam, hogy – másokkal ellentétben – az évek előrehaladtával fiatalabb leszek, de az a néhány fehér szál bizony sokkolt.

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Nem mintha manapság olyan nehéz lenne eltakarni az ősz hajszálakat, hiszen temérdek márkájú, színű, természetes és kevésbé természetes hajfesték, színező áll a rendelkezésünkre, hogy elfedjük a kis huncutokat. De a tudat, hogy ott vannak – sajnos, az semmivel nem nyomható el.

Pedig az ősz haj is 1000 és 1 szépséget rejt magában, legalább olyan jó frizura alapanyag, mint bármelyik hajszín. A szürke, ha nem is 50, de tucatnyi árnyalatában pompázó hajkoronát nem is lehet, és nem is kell utánozni. Bizonyítékként íme néhány fiatalos, csinos, bohókás, komoly, „nőcis” frizura, szigorúan 50 fölött, csakis ősz hajból!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.