2019.02.16. 17:48:01 14214 306

Még hogy az ősz haj nem szexi? – Akkor ezt figyeld!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom, az első ősz hajszálaim megjelenésekor kissé legörbült a szám. Akkor ennyi volt, én is az öregedés biztos útjára léptem? Persze, addig sem gondoltam, hogy – másokkal ellentétben – az évek előrehaladtával fiatalabb leszek, de az a néhány fehér szál bizony sokkolt.

Ősz haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Ősz haj

Nem mintha manapság olyan nehéz lenne eltakarni az ősz hajszálakat, hiszen temérdek márkájú, színű, természetes és kevésbé természetes hajfesték, színező áll a rendelkezésünkre, hogy elfedjük a kis huncutokat. De a tudat, hogy ott vannak – sajnos, az semmivel nem nyomható el.

Pedig az ősz haj is 1000 és 1 szépséget rejt magában, legalább olyan jó frizura alapanyag, mint bármelyik hajszín. A szürke, ha nem is 50, de tucatnyi árnyalatában pompázó hajkoronát nem is lehet, és nem is kell utánozni. Bizonyítékként íme néhány fiatalos, csinos, bohókás, komoly, „nőcis” frizura, szigorúan 50 fölött, csakis ősz hajból!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...