2021.07.26. 11:00:22 5879 203

Maxold ki a napvédelmet idén nyáron (is)! – Ezeket a hibákat kerüld napozás közben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nyár van, a strandon ejtőzni jajj, de jó. Szépen lebarnulni, hetekig még ebben a napcsókolta színben pompázni még jobb. Közben óvni bőrünk egészségét, mert a szép külsőnél az talán még fontosabb, az pedig a legeslegjobb. Íme, néhány tipp, hogy sikerüljön!

Napozás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Napozás

Ha napozás, akkor napvédelem és naptej. Ha napvédelem és naptej, akkor nem hibázhatsz, hiszen az egészségedet kockáztatod. A lenti bakikat feltétlenül kerüld el!

  • Egyszer nem elég! Azt gondolod, a strandra érkezve egyszer bekened magad és ez elég is lesz a nap végéig? Tévedsz! A strandolás alatt többször érdemes újrakenni a bőröd, hiszen fürdőzés közben, vagy éppen a pléden, törölközőn fekve a rákent krém nagy eséllyel lekopik a bőrödről.

  • Légy alapos! Kend be tested minden apró szegletét, gondosan ügyelve a fürdőruha, bikini, fürdőnadrág szélei és bőröd találkozására! Így elkerülheted, hogy a fürdőruha vonalában megégjen a bőröd.

  • Szedd le a felesleget! Ne légy lusta, és bármilyen fárasztó is volt az aznapi strandolás, a nap végén alaposan mosd le magadról a naptejet, és persze a strandolás porát! Így bőröd nem csak szép napbarnított lesz, hanem egészséges, tiszta, pattanásoktól és mitteszerektől mentes!

Forrás: madame.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.

A mamánál a legjobb – Ezért jó az unokának és ezért jó a nagyszülőknek

„Az oviban jó. Otthon még jobb. De a mamánál a legjobb!” Ez az idézet az akkor még 5 éves nagyfiamtól származik, akinél ez a rangsor maximum annyiban változott, hogy az ovi helyére a suli került. Szóval, a mamáké, és persze, a papáké az abszolút első hely. Nagy valószínűséggel, ez nem csak nálunk van így.