2019.12.21. 15:08:35 6314 256

Már csak egy szuper recept hiányzik? – Segítünk!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hipp és hopp, és elérkezett a december. Ha nem vigyázunk, a karácsony napjai is éppen ilyen gyorsan itt lesznek majd! Ez persze szuper hír, ám rákészülni soha nem árt! Használd a jól bevált recepteket, vagy lepd meg idén újdonságokkal a családod, a lenti videó jól fog jönni!

Mézeskalács sütése - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mézeskalács sütése

Ezek a finomságok rendkívül egyszerűek, gyorsan elkészülnek és a hozzávalókat sem nehéz beszerezni. Igazi ünnepmentő desszertek!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...