2015.08.30. 18:47:02 6075 234

„Mámoros” menü- mit esznek egyes nemzetek italozás után? –VIDEÓ
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan a nyárnak vége, ám egy kis italozásra mindig van alkalom és idő. A finom itókák mellé pedig isteni étkek dukálnak. Vagy ha ivás közben elmaradt volna az eszegetés, azt utána mindenképp pótolni kell, pláne, ha kicsit sűrűbben töltötték újra a poharunkat, mint kellene.

Másnapos menü | Fotó: youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Másnapos menü | Fotó: youtube.com

Biztos mindenkinek van vagy volt bevált receptje arra az esetre, ha kicsit többet sikerült volna innia a kelleténél. És a mi a helyzet a nagyvilágban? Mit esznek a Föld különböző nemzetei macskajajj esetén? A néhány perces videóból kiderül! Azért akadnak érdekes megoldások is!

És Nálatok volt, vagy van valamilyen bevált recept?:-)

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...