2022.05.11. 09:10:00 6337 233

Májusi programkavalkád - Hozzád melyik esemény van a legközelebb?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Piknikkosár romantikázáshoz? Repülők az energikus kisfiúk szórakoztatására? Természetjárás a szép idő megünneplésére? Bármelyik is legyen kedvedre való, még ennél is többféle program közül választhatsz az elkövetkezendő hetekben.

Májusi parti hangulat - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Májusi parti hangulat

Érdemes végig böngészni a májusi programajánlatot, hiszen rengeteg helyszín kínál számunkra kellemes időtöltés, legyen szó akár beltéri, akár szabadtéri rendezvényről. A sokszínűséget prezentálva mutatunk néhány lehetőséget:

Egerszalóki sáfránykert - Májusi piknik
Május 14.

Pléddel és egész napos programokkal (pl. kézműves piac és gyógynövény- és kertbemutató) várják a kikapcsolódni vágyókat. A jó hangulatról pedig az élőzenei előadások gondoskodnak.

Zalaegerszegi repülőtér - Legendák a levegőben
Május 14.-15.

Ingyenes belépéssel szervezik meg a családi sétarepülő hétvégét és honvédelmi sportágbemutatót. A meglepetés programok mellett lőtér, katonai hagyományőrzők és műrepülés is várja az érdeklődőket.

Tihanyi Bencés Apátság - Szűz Mária tisztelete
Május 15. 18:00

A Vivaldi Ensemble több szólóénekessel és a Musicolore Énekegyüttessel kiegészítve három remekművet tűzött a programra:
Giovanni Battista Pergolesi (1710 – 1736): Stabat Mater
Claudio Monteverdi (1567 – 1643): Litanie Della Beata Vergine – a Loretói litánia
Marc-Antoine Charpentier (1643 – 1704): Regina Caeli

Szolnok - Palacsintafesztivál
Május 20. - 22.

A gasztronómiai kaland méltó helyszínei és a változatos programok remek szórakozást ígérnek az egész család számára. A szervezők külön figyelmet fordítanak a gyerekeknek a Csintalan kölyökfesztivál életre hívásával, és a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Hortobágyi Nemzeti Park - Hortobágyi Gyereknap
Május 28 - 29.

Esőmentes időjárás esetén a 14 év alatti gyermekek extra szafarin vehetnek részt. Emellett a szombati napon a gyurgyalagok nyomába eredhetünk, valamint többféle e-bike túrán is részt vehetnek az érdeklődők.
A vasárnapi napon a Mátai Ménesben szerveznek gyereknapi kalandtúrát, a fotózás szerelmesei pedig a nappali lepkéket kaphatják lencsevégre.

Forrás: www.programturizmus.hu/

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Legyen békés a karácsony! – Témák, amik nem valók az ünnepi asztalhoz

Karácsonykor a legnagyobb ajándék, ha szeretteink körülvesznek minket. Együtt le tudunk ülni egy szépen megterített asztalhoz, finomakat eszünk, beszélgetünk, nevetünk. Szimplán és egyszerűen örülünk egymásnak. Persze, azért ilyenkor is csúszhat némi hiba a gépezetbe…

Várd a Mikulást te is, kicsit másképp!

Ki mondta azt, hogy a Mikulás csak a gyerekeket ajándékozhatja meg? Most tekintsünk el attól az egyszerű ténytől és igazságtól, hogy a "Mikulás" az tulajdonképpen mi magunk vagyunk. Mi loholjuk körbe a fél várost, hogy beszerezzük a gyerek ajándékait időre. Szóval, most legyünk egy kicsit MI a gyerekek! Tegyünk félre egy pár percre mindent, lazuljunk el és eresszük el a fantáziánkat! Jusson eszünkbe a saját gyerekkorunk! Az a varázs, az az izgalom és az az élmény. Megvan? Ha sikerült felidézni ezt a régi emléket, akkor nyugodtan ültesd el ezt az érzést magadban, itt, ma, a már felnőtt világodba! Hogyan? Máris mondom!

Itáliai utazás - Újraindul az Uránia olasz vetítéssorozata

A száz éve született Vittorio Gassmanra emlékezve, a világhírű olasz színész egyik legnépszerűbb filmjével, A nő illatával kezdődik az Itáliai utazás című vetítéssorozat újabb évada december 6-án az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A 2023 júniusáig kéthetente jelentkező válogatásban tizennégy olasz film szerepel.