2018.09.04. 17:43:14 13080 301

(Majdnem) ének az esőben – Vicces esős videók
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A napsütéses vénasszonyok nyara ugyan gyönyörű, és el is tudnánk viselni, ha az egész ősz ilyen lenne, ám eső nélkül nem ússzuk, nem úszhatjuk meg ezt az évszakot (sem). De ha már így alakult, és úgysem tehetünk ellene semmit, akkor legalább élvezzük az eső nyújtotta örömöket!:-)

Kislány esőben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kislány esőben

Mert pocsolyában ugrálni jó móka, és még néhány bukfenc, elcsúszás is belefér!:-)

Esős kalandok ebekkel!:-)

Nem mondhatjuk, hogy a kutyát sem érdekli az eső!:-)

Ha szeretnél még több vicces, kutyás videót látni, itt iratkozhatsz fel a csatornára.

Mert esőben mókázni jóó!

Naná, hogy a gyerekek sem tudnak ellenállni az esős kalandoknak!:-) De miért is kellene? Fel a kedvenc gumicsizmánkkal, és már indulhat is a vizes bolondozás!:-)

Még több családi mókás pillanatért katt ide!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...