2021.05.17. 17:47:45 9872 284

Macskák a filmvásznon – 4+1 filmes alkotás nyávogó kedvenceinkről
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár én nem tartozom a cicarajongók közé, az biztos, hogy „macskásnak” lenni egy életforma. A cicákat bizony meg kell hódítani, sőt, értük egyenesen kötelező rajongani. Vannak köztük imádnivalók, mufurcok, kedvesek, kevésbé kedvesek és viccesek. Meg még nagyon sokfélék.

Macska a kertben - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Macska a kertben

Naná, hogy a macskák rengeteg rendezőt, forgatókönyvírót megihlettek. Nem egy filmben kaptak fő-, vagy éppen nagyon is fontos mellékszerepet. Ezekből szemezgettünk most.

Garfield

Legyen az ember lánya/fia bármennyire cicaellenes, egy biztos: a világ leglustább, legnagyobb étvágyú, lasagne-pusztító cicáját mindenki ismeri, talán még szereti is. Naná, hogy ő Garfield.:-)

Csizmás, a kandúr

Ha Garfield a leglustább, akkor Csizmás kandúr a legvagányabb cica a földkerekségen. Kilépett a zöld ogre, Shrek árnyékából és önálló életre kelt, legalábbis a filmvásznon.

Apádra ütök

Itt ugyan nem az apósjelölt kedvence, az intelligens, wc-csészébe piszkító macsek, Malőr a főszereplő, azért elég nagy bonyodalmakat okoz véletlen eltűnésével.

Kilenc élet

Adott egy elfoglalt apa, egy elhanyagolt feleség, egy cicarajongó 11 éves kislány, és Szőrmók úr, a macska. Egy tragikus baleset következtében minden megváltozik: az édesapa, halála után új esélyt kap, hogy újra szorosabbra fűzze kapcsolatát a családjával. A szülinapra szánt cica, Szőrmók bőrében tér vissza hozzájuk.

Az oroszlánkirály

Tény, hogy Szimba nem egy házicica, de a róla szóló történet időt álló. Valószínűleg senkinek sem kell bemutatnunk Büszke Birtok trónörökösét, aki lelkiismeret-furdalástól gyötörve eltűnik, elbújik uralkodói feladatai elől. Egészen addig, amíg rá nem jön: meg kell mentenie egykori otthonát, ezzel együtt önmagát is.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...