2022.04.04. 17:48:30 7077 240

„Ma éjjel táncolnék!” – Ha te is így érzed, perdülj velünk egy táncra
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az elmúlt évek történései sajnos nem kedveztek túlzottan a kedélyállapotunknak. A koronavírus okozta bezártság, elszigetelődés, aztán meg a szomszédos országban indult háború, az eseményekkel járó bizonytalanság bizony a kedvünket is megtépázta.

Vidám tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Vidám tánc

Az Ukrajnában dúló szörnyűségek miatt talán sokan éreztük, érezzük úgy: nekünk sincs jogunk örülni, vidámnak lenni, hiszen alig párszáz kilométerre tőlünk a legtöbben életük talán legnehezebb időszakát élik át. Ám az is igaz, ha mi búskomorak vagyunk, azzal sajnos nem segítünk sem rajtuk, sem magunkon. Ha Te is úgy érzed, kell egy kis feszültséglevetés, kikapcsolnál, a zene a segítségedre siet. És ha jó a zene, akkor annak a tánc egyenes következménye. Úgyhogy pattanj fel a kanapéról, és perdülj táncra ezekre a hívogató dallamokra.

Dj Bobo: Somebody dance with me

Audrey Hepburn (My Fair Lady): I Could Have Danced All Night

Whitney Houston: I wanna dance with somebody

Tones and I: Dance monkey

Szécsi Pál: Csak egy tánc volt

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...