2020.05.01. 15:35:03 8973 287

Lepd meg (magad) anyák napjára! – Egyszerű, de nagyszerű finomság, nem csak anyukáknak!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha csak kevés időd van arra, hogy összedobj valami finomságot akár anyák napjára, akár csak egy lusta vasárnap délutánra, ez a recept tökéletes lesz számodra! Egyszerű, gyors, nagyon finom és ráadásul még „maradékmentő” is!

Anyák napja - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Anyák napja

Ugyan most lenne időnk sütögetni, de ha egy kicsit kiszabadulhatunk az udvarra, ki szeretne órákat ezzel bíbelődni? Készíts gyorsan valami finomat, akár a családnak, akár az anyukádnak, nagymamádnak, akár magadnak anyák napjára.

Először is nézd végig a fagyasztódat, van-e még benne esetleg némi maradék eper, és máris indulhat a sütögetés!:-)

Egyszerű epres szívecskék

A fél kilogramm epren kívül a következő hozzávalókat keresd még meg:

  • 2 csomag leveles tészta

  • fél liter tej

  • 1 csomag vaníliás pudingpor

  • 2 evőkanál cukor

A fenti mennyiségből 12 darab szívecske készül majd. Az epret mosd meg, pucold meg és szeld apró darabokra. Főzd meg a vaníliapudingot a szokásos módon, majd hagyd kihűlni. Melegítsd elő a sütőt körülbelül 180 fokra. Tekerd ki a tésztát, és vágd őket 8x10 cm-es négyzetekre, fogd meg és rakd egy sütőpapírral bélelt tepsibe, halmozz a közepére pudingot, majd rá egy kis epret, majd a széleit hajtogasd fel és villával kicsit böködd meg. Körülbelül negyed óra alatt aranybarnára sülnek a kis sütik. Porcukorral meghintve tálald, úgy az igazi!

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...