2019.07.25. 14:51:51 6206 246

Lelki útravalók nyaraláshoz – Ezeket is csomagold be!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A felkészült utazók hetekig tartó utánajárással, és a több ponton keresztül átellenőrzött lista alapján bepakolt bőrönddel felszerelkezve vágnak neki az új élményeknek. Az elvárások pedig a vakációval szemben olykor túlságosan nagyok. Az elképzelés gyakran nem válik valósággá. A megfelelő hozzáállás azonban sok nehézségen és csalódáson átsegíthet!

Útravalók, nyaralás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Útravalók, nyaralás

1. Éld meg az adott pillanatot!

A szinte közhelyes „Élj a jelenben!” felhívást ilyenkor főként érdemes megszívlelni. Az út megtervezésénél legyen azért vezérfonal, hogy ne teljesen ugorjunk fejest a tök ismeretlenbe, de ne szervezzük túl a dolgot, hiszen számtalan körülmény közbe szólhat. A kártyavárként összeomló terveket nem mindenki tudja egy vállrándítással elintézni. Hogy a menet közben megváltozó körülmények ne szabhassanak gátat a jókedvnek, jól jön, ha tudunk spontán döntéseket hozni, és tanuljuk meg észrevenni, milyen új lehetőségek nyílnak meg ezáltal előttünk. Az élet egy nagy kaland!

2. Nézd a dolgokat új szemszögből!

Azaz legyél nyitott! Számíts rá, hogy minél távolabb utazol a megszokott környezetedtől, annál furcsább világ vár majd rád. A kulturális különbségeket kezeld lazán, és fogd fel ezeket új, érdekes tapasztalásként. Aki idegenbe megy, annak kell úgyis alkalmazkodnia, vita nincs.:-)

3. Lépj túl a megszokotton!

Hívd segítségül nyaralás alatt (is) azt a kis kíváncsi felfedezőt, aki gyermekként benned élt, hiszen a szinte „kötelező” látnivalókon és a turisták tömkelegén túl van ott egy másik, kicsit talán még igazibb, nem megrendezett világ is. A nyaralás pont arról szól, hogy kilépünk a megszokott mókuskerékből és kikapcsolva kikapcsolódunk. Engedd meg magadnak a kitérőket és a kalandozást!

Forrás: https://lelkizona.blog.hu/2018/06/28/3_dolog_amit_ne_felejts_el_magaddal_vinni_a_nyaralasra

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...