2018.04.01. 16:44:57 10639 332

Lélegezz, és elszállnak a gondok! – Légzéstechnikák!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mivel nem születünk tökéletesnek (hanem azzá leszünk… hahaha:-)), ezért néha napján mindenkivel előfordul, hogy túl ideges, túl szétszórt, túl fáradt, túl dühös, túl bármilyen ahhoz, hogy tisztán tudjon gondolkodni. Ilyenkor nagyon is jól tud jönni néhány tipp, ami hamar megoldja a problémánkat!

Légzés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Légzés

Nem is hinnéd, de csupán néhány lélegzetvétel, és máris tisztábban látod a helyzetet!

Lélegezz, ha „szétcsúsztál”!

Rendezni szeretnéd a gondolataidat, de nem megy, nem bírsz koncentrálni? No, most figyelj! Helyezkedj el kényelmesen. A nyelvedet dugd a felső fogsorod mögé, folytasd a számolást 7-ig. Jöhet a kilégzés, majd jöhet a 8. Háromszor ismételd meg a gyakorlatot! Kilégzés közben kis „zúgást” kell, hogy hallj. Elalvás előtt is segíthet az ellazulásban ez a technika!

Lélegezz, ha majd’ megüt a guta, olyan ideges vagy!

A fenti technikához hasonló, azzal a kivétellel, hogy itt elmarad a levegő bent tartása. Szóval, levegő be, orron át, míg 4-ig számolsz. Majd levegő ki, míg folytatod a számolást, 8-ig.

Lélegezz, ha dühös vagy!

Ilyenkor jön a szöveg, hogy számolj háromig! De számolj inkább tovább, és a légzésedre koncentrálj! Ülj le, egyenes háttal, kényelmesen, csukd be a szemed és vegyél egy nagy levegőt! Hasból lélegezz! És most kezd el számolni a lélegzetvételeidet, 5-ig tartson egy „kör”. Ezt ismételd 10 percig!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...