2019.08.28. 16:45:23 10151 333

Legyen egy új hobbid! - Segítünk a döntésben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szoktál unatkozni? A tv kapcsolgatása is számít? Tudtad, hogy egy hatékony hobbi boldogabbá teheti az életed? Nem csak azért, mert hasonló érdeklődésikörű emberekkel veheted körül magad könnyedén. Maga a hobbi gyakorlása kikapcsol, elvon a hétköznapi gondok közül. Nincs hobbid? Úgy már nehezebb. Segítünk egy-két tippel, amik elszakadnak az olvasni – utazni – biciklizni tipikus hobbiktól!

Festés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Festés

Rendhagyó sportok

Nem feltétlen kell az extrém sportokhoz nyúlni, ha izgalmakra vágysz, de vannak kevésbé mainstream sportok, mint a futás. Ott van például a sárkányhajózás! Ha szeretsz víz közelében lenni, csapatban dolgozni és egy kicsit mozogni, felnőttként is nyugodtan elkezdheted! Azért nem futsz, mert unod? Próbáld ki terepen! Nagyobb koncentrációt igényel, hiszen egyenetlen talajon mész, gyökerek, ágak, tócsák és avar nehezíti az utad, de a tiszta, friss levegő a testedet kárpótolja érte, a lelkedet pedig a csodálatos környezet. Párban, magadban, csapatba? Bármelyik szóba jöhet!

A vívás sem tartozik a top 5 agyon beszélgetett sportba, ha valami egyedit szeretnél, keress egy oktatót és irány a pást! Ha oda vagy az eleganciáért, szeretsz taktikázni akkor ez a sport neked bizony touché!

Alkoss!

Kötést, horgolást profi szinten megtanulhatod YouTube oktató videókból, mintákat pedig százával találsz a neten. Lehet, hogy elsőre öreges elfoglaltságnak tűnik, de hihetetlenül megnyugtató, ráadásul nem csak jópofa állatfigurákat tudsz horgolni a rokon gyerekeknek, unokáknak, de igen divatos ruhákhoz is találsz mintákat.

Ha szeretsz rajzolni, vagy mindig szerettél volna megtanulni rajzolni, irány egy jobb agyféltekés tanfolyam, vagy akár egy gyorstalpaló festő kurzus! Egy-két trükköt elsajátítva könnyebben kibontakozhatsz.

Tanulj!

Kezdj el nyelvet tanulni otthon! Ma már elérhetők kifejezetten autodidakta tanuláshoz megszerkesztett anyagok, amikkel otthon is boldogulsz. Ha kikapcsolod a filmeken a szinkront, az is megtámogatja a nyelvtanulást – az elején felirattal együtt még jobb.

De nem muszáj a nyelveknél maradnod. Fejleszt profi szintre a sütő-főző tudásod, a barátaid és a család biztosan díjazzák majd! Belevághatsz esti iskolába is, csinálj egy szakmát! Nem kell munkahely váltásra készülnöd emiatt, de ha például gyerekkori álmod volt a fodrászat, vagy mindig is érdekelt a pénzügy, mi tart vissza?

Legyél hasznos!

Szuper egyesületek vannak hátrányos helyzetű gyermekek oktatására, közös játékra, együttlétre. Kapcsolódj be a közös munkába, jó lelkű új ismerőseid lesznek, segítesz másokon és még jól is érzed magad.

Állatokon is segíthetsz! A legtöbb menhely szívesen veszi, ha az önkéntes elviszi néha egy-két séta körre az ebeket, a kutyák pedig garantáltan boldogok lesznek. Ez akkor is nagyon jó, ha imádod a kutyusokat, de valamilyen okokból nem tudsz otthon állatot tartani. Igaz feltöltődésként, szeretetbombaként hatnak majd rád ezek az alkalmak. Ha komolyabb fába is vágnád a fejszét, vállald mentett állatok ideiglenes befogadását! Nem jelent hosszú távú elköteleződést, ráadásul sokszor egész pici kölykökkel lehetsz és közben még jót is teszel. Hát kell ennél jobb hobbi?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...