2019.01.03. 17:44:34 11611 342

Legyen „dalos” a január! – Dalok a „legebb” hónapról
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A leghosszabb. A leghidegebb. A legszomorúbb. Szegény január, nem kap túl hízelgő jelzőket a nagyérdeműtől. De legyünk őszinték, azért az év első hónapja lehetne akár a leglelkesebb, vagy a legmotiváltabb hónap is az évben. Sőt, a legreményteljesebb is! Hiszen új év, új élet!:-)

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Sokan kezdünk ilyenkor az előző év utolsó óráiban kimondott, leírt fogadalmak, saját magunknak tett ígéretek megvalósításába, és a kezdeti lendületnek köszönhetően ilyenkor vagyunk a leglelkesebbek egy-egy „Most abbahagyom!”, „Most elkezdem!”, „Most lefogyok!”, „Most hízok!” (hogy mi van??:-)) ígérettel kapcsolatban. Szóval, ne vessük meg annyira ezt a hideg, ám nagyon is szeretetreméltó hónapot!

És amiért még szeretni érdemes!

Az a jó néhány gyönyörű dal, amelyet az év első hónapja ihletet! Lássuk, vagyis hallgassuk csak őket!

Pilot: January

Ghymes: Január

30Y: Jó január hercege

SuperStereo: Január

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...