2019.04.01. 15:17:19 10024 420

Legyen a lelked is energikusabb! – Apró trükkök, melyek segíthetnek!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Igyekszünk többet sportolni, odafigyelünk az étkezésre, és amennyire lehet, kerüljük a stresszt is. A várva várt felfrissülés mégsem akar jönni. Mintha valami még hiányozna. Vajon elég csak a testünket ápolni ilyenkor? Sajnos nem, a lelkünk is vágyik egy kis „szeretgetésre”!

Lélek, boldogság - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Lélek, boldogság

Hajajj, még csak ő vágyik igazán. Pihentesd kicsit a lelkivilágod is, hiszen ha az ép lélek hiányzik, az ép test sem fogja jól érezni magát!

Nem mindegy, hogy alszol!

Persze, a lényeg az, hogy jól! Az alvásod legyen pihentető, ha lehet! Ehhez jó lenne, ha sikerülne teljesen besötétítened a hálószobát, minden fény- és zajforrást kiszűrni. Ide tartozik a televízió, mobiltelefon, számítógép és társai.

Késő esti tévézés? Felejtsd el!

Az elektromos készülékekből sugárzó kék fény nincs ránk túl nyugtató hatással, pláne nem lefekvés előtt! Ha lehet, ne e tévéadáson aludj el, egyébként pedig viselj olyan szemüveget, ami megszűri ezt a zavaró fényt.

Tedd magad hidegre!

Persze, csak egy zuhany erejéig! A meleg, esetleg éppen forró habok helyett válaszd inkább a hideg vízsugarat! Fokozatosan hűtsd a vizet zuhanyzás közben! Ez felélénkít, és jót tesz a vérkeringésednek, de még a narancsbőrödnek is.

Légy pozitív!

Avagy, válogasd meg a szavaidat! Vagy a „muszáj” helyett legyen inkább „szabad” vagy „lehet”, a „de” helyett pedig az „és”! Mindjárt pozitívabban látod majd a világot!

Kapcsold ki!

Nem csak a szemünknek tesz jót, ha időnként kikapcsoljuk a telefonunkat, laptopot, táblagépet és a másikra, esetleg éppen magunkra figyelünk. Iktass be hetente néhány „kütyümentes” órát, és meglátod, jobban érzed majd magad!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...