2021.11.27. 14:28:31 7779 239

Légy stílusos a munkahelyeden is – Így frissítsd fel a gardróbodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom őszintén, a reggeli (vagy jobb esetben az esti) ruhaválogatáskor egy könnycseppel a szememben gondolok vissza azokra az időkre, amikor még olyan helyen dolgoztam, ahol munkaruhát viseltünk. Egyrészt nem kellett sokat agyalnom a „Na, mit vegyek fel?” kérdésen, másrészt a ruháim is jobban bírták a gyűrődést.

Irodai öltözék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Irodai öltözék

Persze, a „munkaruhanélküliségnek” is megvannak az előnyei, hiszen az emberlányának ilyenkor már-már kötelező alkalmanként megejteni a ruhabeszerző körutat. Vagy jobban körülnézni a gardróbunkban.

Dobd fel a hangulatot!

Csak azért, mert a nyár már messze jár, még nem kell lemondanunk az élénk színekről! Dobd fel a hangulatot egy színes szettel! Vidám színekben a nap is gyorsabban elrepül!

Elő a mellénnyel!

Egy mellény nem csak nagyon praktikus, de csinos és feltűnő darabja lehet egy-egy szettednek. Nagyon jól kombinálható, úgyhogy érdemes beszereznek egy ilyen darabot!

Elrejt és öltöztet

Egy jól megválasztott blézer bármilyen szettet (legyen az egy farmer-póló kombináció) képes feldobni. Nem baj, ha lapul egy ilyen is a szekrényedben! „Ápol és eltakar” funkciója sem utolsó!

És a táskával mi lesz?

Azzal az a helyzet, hogy minél nagyobb, annál jobb! Egyrészt öltözéked egy igen fontos kiegészítője lehet, másrészt nincs az a nagyméretű táska, amit egy nő ne tudna telepakolni mindenféle fontos dologgal, úgyhogy a méret egyáltalán nem lényegtelen!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.

Ledönthető-e az előítélet masszív fala?

Az egykori kémikus és egyetemi tanár, Fabinyi Rudolf, az 1930-as évek elején úgy fogalmazott, hogy a hiedelmek egész tömege úgy üli meg a közvéleményt, akárcsak a lidércnyomás, melyek között kimagasló helyen szerepel az előítélet. Bár Fabinyi ekkor leginkább a pszichiátriai betegségekben érintettekkel szemben állított beskatulyázásokat helyezte előtérbe, elmondható, hogy ez számos területre kiterjeszthető. Milyen (ős)forrásból eredeztethető ez a nem tapasztalatokra, hanem feltételezésekre alapozott megállapítás? Vajon ledönthetőek ezek a vaskos sztereotípia-falak?