2021.11.27. 14:28:31 7436 239

Légy stílusos a munkahelyeden is – Így frissítsd fel a gardróbodat!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bevallom őszintén, a reggeli (vagy jobb esetben az esti) ruhaválogatáskor egy könnycseppel a szememben gondolok vissza azokra az időkre, amikor még olyan helyen dolgoztam, ahol munkaruhát viseltünk. Egyrészt nem kellett sokat agyalnom a „Na, mit vegyek fel?” kérdésen, másrészt a ruháim is jobban bírták a gyűrődést.

Irodai öltözék - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Irodai öltözék

Persze, a „munkaruhanélküliségnek” is megvannak az előnyei, hiszen az emberlányának ilyenkor már-már kötelező alkalmanként megejteni a ruhabeszerző körutat. Vagy jobban körülnézni a gardróbunkban.

Dobd fel a hangulatot!

Csak azért, mert a nyár már messze jár, még nem kell lemondanunk az élénk színekről! Dobd fel a hangulatot egy színes szettel! Vidám színekben a nap is gyorsabban elrepül!

Elő a mellénnyel!

Egy mellény nem csak nagyon praktikus, de csinos és feltűnő darabja lehet egy-egy szettednek. Nagyon jól kombinálható, úgyhogy érdemes beszereznek egy ilyen darabot!

Elrejt és öltöztet

Egy jól megválasztott blézer bármilyen szettet (legyen az egy farmer-póló kombináció) képes feldobni. Nem baj, ha lapul egy ilyen is a szekrényedben! „Ápol és eltakar” funkciója sem utolsó!

És a táskával mi lesz?

Azzal az a helyzet, hogy minél nagyobb, annál jobb! Egyrészt öltözéked egy igen fontos kiegészítője lehet, másrészt nincs az a nagyméretű táska, amit egy nő ne tudna telepakolni mindenféle fontos dologgal, úgyhogy a méret egyáltalán nem lényegtelen!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Imádod a császármorzsát? – Ne mondj le róla akkor sem, ha vegán vagy!

Míg 5-10 évvel ezelőtt igazi kihívásnak számított, ha valaki valamilyen alternatív étkezést, életmódot követett, esetleg valamilyen ételallergiától szenvedett, hiszen egy-egy menü hozzávalóit megkeresni nem volt a legegyszerűbb feladat, addig manapság már sokkal könnyebb dolgunk van.

Sajtimádók, figyelem!

A lágy, fehérpenészes, félkemény, kemény, gyúrt, sós, savós, ömlesztett, belsőpenészes sajtoknak milliós nagyságrendű rajongótábora van világszerte. És mint tudjuk: sajtból van a hold is, valamint jó néhány tanulságos történetben központi „szereplőként” jelenik meg ez a különleges tejtermék. Említésre méltó példaként a La Fontaine fabuláiból ismeretes A holló meg a róka című mesében megjelenített sajt, mint a konfliktus kiváltó oka, avagy más szemszögből, mint a kívánalom tárgya.

Legyen neked is madárbarát a kerted!

Peter Kahn a Washingtoni Egyetem pszichológia professzora hosszú évekig kutatta azt a kérdést, hogy milyen kapcsolat van az ember és a természet között, és miért van az, hogy a technológiai prosperálással párhuzamosan a természet egyre csak visszahúzódik, pusztul? A természet sokak életében már csak a David Attenborough-féle filmeken át szűrődik be a nappaliba, ahol nincs a biztonságos távolságban lévő állatoknak sem szaga, sem különösebb köze a szemlélőhöz. Ez az úgynevezett „technológiai természet” jelensége.