2022.06.27. 13:56:13 7205 243

Légy divatos idén nyáron is! – Ezeket a tanácsokat fogadd meg!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

El sem tudjuk mondani, mennyire vártuk már az igazi nyarat! Ugyan a tél enyhe volt, a tavasz viszont annál szeszélyesebb, már-már őszbe hajló, úgyhogy most igazán megérdemlünk némi napsütés, meleget, sőt, ha kell forróságot. Hogy trendin várd a jó időt, ezekkel a divattippekkel próbálkozz!

Csinos nyári ruha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csinos nyári ruha

Nem nagy ördöngösség, hogy idén nyáron divatosan vesd bele magad a forró hónapokbal! Íme, 3 szuper tipp!

Szereted a feliratosat?

Ha nem, akkor idén nyáron bizonyosan megkedveled! Egy figyelemfelkeltő, vagy éppen –elterelő felirat a felsődön, pulcsidon, nadrágodon biztos siker lesz az idei esztendő forró évszakában!

Egy nap, több stílus!

Ki mondta, hogy egy blézer vagy egy magas sarkú cipő, szandi csakis farmerrel mutat jól? Légy bevállalós, és idén nyáron keverd a stílusokat! A térdig érő, ám sportosabb leggings jól mutat majd a kedvenc blézereddel és egy elegánsabb szandállal is! A kérdés csak az, mennyire vagy bevállalós!

Légy merész!

Felejtsd el a „Ne keverd a mintákat!” elavult szabályát! Idén nyáron ne félj kombinálni a mintásat a mintással! Van azonban néhány fontos szabály, amire ügyelned kell, ha mixelésre adod a fejed:

  • Két vagy három mintánál többet ne vess be egy szettben!

  • Ügyelj arra, hogy a színekben maradj egységes, azokat ne keverd, mert egy nagy katyvasz lesz a vége az egésznek! Hasonló színekkel dolgozz!

  • Figyelj a kicsi és a nagy minták egységére!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...