2017.11.23. 17:27:32 9115 283

Lassulj le és töltődj fel - hirdeti három budapesti bevásárló utca
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyugodt karácsonyi készülődés jegyében összefogott három budapesti bevásárló utca. A Falk Miksa utcában, a Ráday utcában és a Bartók Béla úton december 8-án és 9-én a bevásárlóközpontok zsúfoltsága helyett bensőségesebb ünnepváró hangulattal várják a közönséget - ismertették a szervezők csütörtökön.

Kürtöskalács sütöde - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kürtöskalács sütöde

"Nemcsak a vásárlás fontos" - hívják fel a figyelmet a szervezők, akik azért fogtak össze, hogy a karácsony előtti időszak kevesebb stresszel, igazi várakozással, nyugodt készülődéssel, egymásra figyeléssel teljen. Ehhez kínálnak programokat a budapesti műkereskedelem központjaként emlegetett Falk Miksa utcában, a gasztronómiájáról híres Ráday utcában és a számtalan kortárs galériának otthont adó Bartók Béla úton.

E három utcában lehetősége lesz a vásárlóknak lelassulni, a karácsonyi vásárlás mellett kultúrával és valódi élményekkel feltöltődni egy pohár téli ital társaságában - mondta Jáki Mónika, a tematikus utcákat menedzselő BUM Nonprofit Kft. nevében.

A Falk Miksa utcában az Art&Antique Street szervezésében tematikus sétát rendeznek ezen a hétvégén, amelynek során az érdeklődők betekinthetnek a galériák aukciós kiállításaiba is. A sétát forró téli italokkal és utcazenével teszik kellemesebbé. Az üzletek pedig egyedi meglepetésekkel és akciókkal készülnek az adventi időszakra - ismertette.

A Bartók Béla Boulvard kávézóiban, galériában, több mint tíz helyszínen tartanak designvásárt és adventi kirakatrendező és kézműves foglalkozásokkal is várják a közönséget. A Gárdonyi téren felállított mobilszaunában pedig előzetes bejelentkezést követően bárki feltöltődhet.

A Ráday utcában ezen a hétvégén szervezett városnéző programmal várják az érdeklődőket, a séta során megismerhetik az utca kortárs művészeti galériáit, alkotóit, építésztörténeti nevezetességeit. Emellett megcsodálhatják a Bakáts téri templom orgonáját, altemplomát is. December 8-án pedig számos vendéglátóhelyen az ünnepi hangulat jegyében élő zenével és más kulturális programmal várják a közönséget - ismertette Orbán György szervező.

Az adventi hétvége programjairól bővebb információt az esemény Facebook oldalán (www.facebook.com/bumhu) találnak az érdeklődők.

Forrás: MTI

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...