2022.06.20. 11:59:05 6895 226

Kupakhegyek, mi legyen veletek? – 2+1 ötlet, az újrahasznosítás jegyében
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha a gyerkőc megfertőződik az újrahasznosítás ötletével, akkor nincs mese, onnantól fogva mindent IS újra kell hasznosítani, legyen szó kiszuperált játékos dobozról, csomagolópapírról, műanyag flakonról. Ezek mellett érdemes, és lehet is mit kezdeni egy nagy adag fémkupakkal is.

Fémkupak - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fémkupak

Nálatok is csak gyűlnek és gyűlnek a fémkupakok, hogy egyszer majd valamire jó lesz, de a valódi funkcióját még Te sem találtad meg? Most adunk Neked néhány tippet, mire jó egy adag, eredeti funkcióját már elvesztett üvegzáró apóság, szigorúan az újrahasznosítás jegyében!

Zenéljetek együtt!

Készíthettek csörgőt néhány kupak, fából készült gyöngy, egy kisebb bot vagy hurkapálca és egy kis drót segítségével. Lyuggasd ki a kupakok közepét, húzd fel a drótra úgy, hogy két kupak közé kerüljön 1-1 gyöngy, majd rögzítsd a drót két végét a bot vagy pálcika két végéhez. És indulhat a zenebona!

Kevés otthon a hűtőmágnes?

Akkor áldozd be a kupakokat erre! Ragassz a kupakok belsejébe egy kis szelet parafadugót, arra egy darabka mágnest. Előtte dekoráld a kupakot kedvedre. Vagy éppen ne, ha úgy tetszik.:-)

Ha nagyon kreatív vagy és nagyon sok az időd…:-)

No, és persze a kupakod! Válogasd őket szét színek szerint, keress egy csupasz falfelületet, vagy éppen egy nagyobb parafatáblát, találj egy képet vagy gondold ki magad, milyen „festmény” lesz a kupakokból, és ennek megfelelően ragasztgasd fel őket a „vászonra”.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...