2021.05.07. 17:47:21 9694 289

Kristályok áldásos hatásai – tanuláshoz, munkához
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Mindannyiunk napjának legalább egyharmadát a tanulás vagy munka teszi ki. Éppen ezért, nem csak eredmény szempontból fontos, hogy jól haladjunk, gördülékenyen végezzük a feladatokat, hanem azért is, hogy ne legyen a nap nagy része kellemetlen. Ebben segíthetnek az ásványok energiái is.

Kristályok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kristályok

Függetlenül attól, hogy ki mennyire nyitott spirituálisan, jól eső érzés azt gondolni, hogy valami megerősíti a bennünk lakó pozitív tulajdonságokat, képességeket. Az ásványokkal azért sem nyúlhatunk mellé, mert ha szkeptikusként nem tartjuk sokra a „kavicsok hatását”, akkor is lesz velünk valami szép a természetből, és ez már önmagában is pozitív. Ezekkel az ásványokkal segíthetjük a tanulást, a munkát.

Szodalit

Erősíti az intuíciót és a logikát, ezenkívül pedig vizsgára, nagyobb munkahelyi kihívásokra is érdemes magunknál tartani nyugtató ereje miatt. Rutinos pánikolóknak, vizsgadrukktól szenvedőknek kimondottan remek választás.

Karneol

Erőt és magabiztosságot hordoz magában, amire az élet minden területén szükség van, ám kimondottan jól jön munkahelyi környezetben. A magabiztosság a döntéshozás képességet is támogatja, a logikus gondolkodásunk is jobban működik tőle, így az oktatáskor is helye van nálunk!

Kalcit

Memória kő! Persze nem úgy, mint a memóriahab, hogy „megjegyez” valamit helyettünk, viszont a saját emlékező tehetségünket jócskán növelheti. Ez a tanulási nehézségekkel küzdőknek jó hír és nyelvi vizsgáknál is igen hasznos. Segíthet motiváltan hozzáállni a helyzetekhez, és a lényeget megragadni.

Tigrisszem

Nyugalmat és kitartást kölcsönöz, szétszórt, izgága, kissé túlpörgött vagy túl dinamikus diákoknak segíthet lenyugodni, kizárni minden zavaró körülményt. Gyakorlatilag a fókuszálás ásványa, elcsendesíti a zavaró tényezőket, és a lényegre enged koncentrálni. Bátorságot, kitartást ad.

Amazonit

A stresszes munkakörnyezetet segít elviselni szorongás csillapító, kiegyensúlyozó hatásával. Az idegrendszer terheltségét enyhíti, ezáltal hatékonyabbá válhat a munkánk. Éppen ezért vizsgadrukk ellen is jó társ.

Tiszta kvarc

Az energiaszintünk növelésével segíti a lényeglátó hozzáállást minden problémához, az agyunkat hatékonyabb információ befogadására motiválja, felfrissíti. Válasszuk fáradt napokon, nagy feladatok előtt, vagy ha olyasmit kell csinálnunk, amitől mihamarabb szabadulnánk.

Ha úgy érzed, szükséged van egy kis támogatásra a természettől, válassz egy szimpatikus ásványékszert vagy marokkövet, dísztárgyat a fentiekből.

Forrás: nlc

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Főszerepben: a gyerekek! – Apróságok a filmvásznon, ha már itt a gyereknap

Ha az időjárás is kegyes hozzánk, és meg szeretné örvendeztetni a legkisebbeket, akkor a mai napra verőfényes napsütést rendez számukra. Hiszen ma a gyerekeket ünnepeljük, ez az ő napjuk! Ha azonban az eső, borús idő mégis a 4 fal közé szorít Titeket, egy közös film remek családi program lehet.

ASMR-tapasztalás – Tudomány a boldogság és ellazulás mögött

Kisgyerekként imádtam, amikor édesanyám fésülte a hajam, miközben kedvesen, suttogva beszélt hozzám. Később, immár egyetemi kollégistaként lenyűgözött, midőn sor került a délutáni közös olvasásokra, és fél-meditatív állapotba merülten hallgathattam a könyvlapozgatások idegsimogató hangjait. Akkor még nem tudtam, hogy erre a jelenségre pár év múlva egy művészeti ágazat fog épülni, melynek képviselőit ASMRtistsnek, azaz ASMRtistáknak fognak nevezni.

Torz empátiakészség a szelfimánia korában?

A digitális térbe rendezkedő alteregók, a minimum kettős életet (egy realisztikus és egy digitális) élő emberek világában úgy fest, összekuszálódtak az érzelmek. Időnként végigkövetjük a könyvbeli szereplők karaktereinek esetlenkedéseit, együtt nevetünk és sírunk megpróbáltatásaik közepette, megfosztjuk magunkat néhány körömvégtől, míg végigkövetjük sikereiket a „végül minden történet a jó győzelmével koszorúztatik” önnyugtatásával.