2023.04.23. 10:59:57 6613 265

Krémmel az izzadás ellen! – Ismerd meg a dezodoráló krémeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tegye fel a kezét, akiknél gyermekkorában sorban álltak a dezodoros dobozok – mert azt olyan menő volt gyűjteni! Nálunk is hódított ez a hóbort, aztán az újdonság varázsával együtt ez a mánia is eltűnt. De a dezodor maradt, csak nem biztos, hogy ugyanabban a formában.

Krémdezodor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Krémdezodor

Jött a hajtógáz nélküli változat, mely kevésbé káros a környezetünkre. No, és a 24/48 órás hatás, és persze, az illatok tömkelege. Meglettek a nagy kedvencek, a húzónevek, és a kevésbé kedvelt márkák is. És - ahogy minden másban is – egy idő után elindult itt is a „minél természetesebb, annál jobb”, ami főként a hatóanyag minőségének változását jelentette. Jött a golyós, majd a stift verzió. És csatlakozott hozzájuk a dezodoráló krém is, mely a maga természetességével üde színfoltja az izzadásgátlók palettájának.

De miért jobb a krém, mint a többi?

Manapság már szinte minden márka képviselteti magát dezodoráló krémmel a piacon, úgyhogy bőven van miből válogatni. Íme, a krémes verzió néhány előnye:

Természetes illat

Míg a spray verzió néha olyan, mintha erős illatával szeretné elnyomni a testszagot, ez a megoldás inkább a természetes illatával igyekszik felvenni a harcot a kellemetlen testszag ellen.

Nyugtató hatás

Mivel az összetevők között szerepel a shea- vagy kakaóvaj, a kókuszolaj, vagy éppen a levendula, így borotválás, epilálás után bőrünk hálás lesz a krém használatáért, hiszen megnyugtatja azt.

Csak takarékosan!

Mivel tudod szabályozni, mennyi krémet viszel fel a problémás területre, így jóval takarékosabban tudsz bánni a dezodor krém verziójával, mint a spray változattal.

Csak semmi alumínium!

A dezodorok összetevői között szerepelnek a különböző alumíniumsók, melyek nem kifejezetten vannak jó hatással az egészségünkre. Szerencsére, a kencék mellőzik ezt az anyagot. Emellett a krémek csomagolása készülhet üvegből, vagy bambuszból is, melyek alacsonyabb a környezetkárosító hatással bírnak, mint az alumínium flakonok.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...