2020.10.25. 14:37:49 10250 223

Közeleg a halloween! – Mi lehet még a tökből!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A fanatikus halloween-rajongók már biztos élesítik tökfaragó célszerszámukat és fantáziájukat, idén milyen töklámpás készüljön. Hiszen a kerek őszi csemegéből nem csak a klasszikus töklámpás készíthető! Lássuk csak!

Többféle töklámpás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Többféle töklámpás

Ha idén valami mást is kipróbálnál, hogy ne „csak” a jó öreg, vicsorgó töklámpás ékesítse udvarodat, lépcsődet, otthonodat, mutatunk néhány szuper megoldást!

Legyen a tökből idén…

-… szuperhős! Vagyis fesd a tökre bármelyik szuperhős jelképét!

-… emoji! Fesd a tököt citromsárgára, és kerüljön rá bármelyik vigyorgó/bosszankodó/kedves arcocska!

-… lyukas tök! Ehhez izzítsd be a fúródat és fúrj kisebb és nagyobb lyukakat a tökbe!

-… állatmintás tök! Ehhez csupán néhány állatmintás sütiszaggatóra és egy kalapácsra lesz szükséged, aminek segítségével belelyuggathatod az állatmintákat a tökbe.

-… tökhintó! Ehhez csupán le kell festened a tököt mondjuk halvány kékre, majd ráfesteni a hintó ajtaját, ablakait!

-… mókás mesefigurák! mondjuk két, egymásra rakott, fehérre festett tökből legyen Olaf a Jégvarázsból (természetesen a felülre kerülő tökre fesd rá a mókás hóember arcát). Vagy mondjuk, zöldre festve készülhet a tökökből tini nindzsa teknőc!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...