2023.11.24. 12:26:07 6305 228

Közeledik! - Spájzolj be szuper ötletekből télire!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lassan búcsút intünk az őszi napoknak, és beköszöntenek a fagyos, hideg napok. Persze, mind mindegyiknek, ennek is megvan a maga szépsége, előnye. Mondjuk, a forralt bor, forró csoki biztosan ide tartozik. Ennek ellenére nem árt felvérteznünk magunkat mentőötletekkel télire!

Hideg, tél, havazás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hideg, tél, havazás

Mert bármikor is jól jöhet egy tuti tipp a hideg okozta problémák ellen. Vagy az sem rossz, ha hirtelen elő tudunk húzni egy melengető szuper ötletet a tarsolyunkból! Íme, most néhány szuper megoldás, ha vészhelyzet van! Vértezd fel magad a fagyos gondok ellen!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...