2022.06.05. 08:37:26 6313 245

Környezetvédelmi világnap
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) 1972. június 5-től 16-ig tartotta az első „Emberek és bioszféra” címet viselő környezetvédelmi konferenciát. Stockholmban, még ezen a konferencián megszavazták, hogy június 5-e legyen a nemzetközi környezetvédelmi világnap.

Környezetvédelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Környezetvédelem

A környezetvédelmi világnap egyik legfontosabb célja, hogy széles körben felhívja a figyelmet a környezetszennyezés súlyos következményeire. 1972 óta az országok minden évben megrendezésre kerülő eseményekkel igyekeznek az embereket együttgondolkodásra és közös cselekedetekre sarkallni a bolygónk védelme érdekében.

Fontosabb célkitűzések:

  • energiatakarékosság

  • a megújuló természeti források hasznosítása

  • a hulladék csökkentése

  • a környezetszennyezés megelőzése

Tudtad? Az ENSZ a 2021-2030 közötti időszakot a „Természeti rendszerek romlásának megállítása évtizede”-nek nyilvánította, fókuszában a biológiai sokféleség csökkenésének megállításával.

„A föld élővilágának egészsége az emberiség jövője!”

Forrás: wikipedia

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...