2023.09.11. 15:38:41 7881 275

Konyhai trendek, amelyek sosem mennek ki a divatból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A lakberendezésben és a belsőépítészetben divatok jönnek és mennek, az újabb ötletek és dizájnok közül nem sokról mondható el, hogy évek múltán is stílusosnak számítanak. Az időtálló konyhák nem csak esztétikusak, de funkcionálisak és praktikusak is, ami miatt az évek elteltével is népszerűek maradnak. Azoknak, akik a konyha felújítását nem szeretnék szökőévente ismételni – hosszú távra terveznek –, érdemes az alábbiakból ötletet meríteni.

Konyhabútor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyhabútor

Alapanyagok és színvilág

Ahhoz, hogy évekig szolgáljon a konyha, természetesen arra is szükség van, hogy az alapanyagok bírják a strapát. Tehát a minőségi anyagok választása hosszú távú befektetésnek minősül. Fa, márvány, kő és rozsdamentes acél – ezek az anyagok nem csak esztétikusak, de tartósak is, és hosszú éveken keresztül megőrzik szépségüket. A fa melegséget és textúrát ad a konyhának, míg a márvány és a kő exkluzivitást sugároz, a fém modern és letisztult. A fehér, bézs, szürke és a barna árnyalatai, a semleges színek visszafogott eleganciát és tisztaságot tükröznek.

Praktikus és intelligens megoldások

Az időtálló konyha kényelmesen, egyszerűen és jól használható arra, amire való. Ha sokat főzünk, sütünk, ezeknek a szerepeknek alárendelt a kialakítás, ha inkább étkezőként funkcionál, ez kap nagyobb hangsúlyt. A megfelelő elrendezés és berendezési tárgyak segítik a hatékony munkavégzést és a kényelmes használatot. Az ún. “munkaháromszög" kialakítása, ami szerint a mosogatás, főzés és hűtés területei néhány lépésen belül elérhetőek, szintén a hatékony munkavégzést, könnyű használatot segítik.

Egyszerű és letisztult formák

A stílusokon felülálló konyha tervezése során az egyszerű és letisztult formák kerülnek előtérbe. Az egyszerűség nagyszerűség! Ez nem csak időlegesen vonzó esztétikailag, hanem a változó trendekkel szemben is megőrzi helyét.

Írásunk az Építőipari hírek és a Minden férfinak portál szerkesztőségének segítségével készült.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...