2023.04.26. 13:15:00 6617 251

Konyhafelszerelés kisokos, avagy ezek legyenek a szekrényedben!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Milyen jó lenne, ha az első gyermekes kismamákhoz hasonlóan a kezdő háziasszonyok is kapnának egy, a babakelengyét felsoroló ellenőrző listához hasonlót azokról a kellékekről, amelyek elengedhetetlenek lesznek konyhai tevékenységük során.

Jól felszerelt konyhafiók - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Jól felszerelt konyhafiók

Amikor új háztartás vezetését kezdjük meg, nyilvánvalóan a bútorokkal és a nagyobb háztartási gépek beszerzésével kezdjük a sort, majd ahogy megindul az élet a költözés után, az éppen szükséges apróságok is beszerzésre kerülnek.
Hogy ne akkor döbbenjünk rá, hogy nincs egy valamirevaló fakanalunk sem, amikor meg kellene keverni a tűzhelyen fortyogó ételt, csekkoljuk le az alábbi felsorolást!

Alapvető felszerelések, amelyekkel minden konyhát érdemes felszerelni

Haladjunk a már jól bevált módszer szerint és kezdjük a nagyon méretű eszközökkel és a költségesebb beruházásokkal: Elektromos kézi mixer, turmixgép, szendvicssütő, kenyérpirító, vízforraló, kávéfőző - ha kávéztok, konyhai mérleg, edénykészlet, egy kisebb és egy nagyobb serpenyő, palacsintasütő.

Jöhetnek az “apróságok”: Merőkanál, 3-4 fakanál (ezek legyenek különbözőek, hogy az édes és a sós ételekhez különbözőt használhassunk), étkészlet, poharak és bögrék, evőeszköz készlet, vágódeszkák ételcsoportonként, kések szeleteléshez, tésztaszűrő, sajtreszelő, só- és borsszóró, konzervnyitó, dugóhúzó.

Természetesen a főzés utáni romeltakarítás és mosogatás kellékeire is szükségünk lesz, így a bevásárláskor ne feledkezzünk el ezekről a dolgokról, nevezetesen a mosogatószivacsról, a dörzsiről, a mosogatószerről és a konyharuhákról sem.

Ahogy a lakásfelszerelés további része is szinte teljes, preferenciáinknak megfelelően tovább bővíthetjük a konyhai felszerelések körét, így krumplinyomóval, zöldséghámozóval, többféle tepsivel és sütőformával, valamint olyan konyhai gépek vásárlásával, mint az olaj nélküli fritőz (air fryer) vagy a többfunkciós konyhai robotgép.

Szerző: GAM

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...