2015.12.24. 09:45:31 6253 178

Könnyűzenei koncertek az ünnepi hétvégén
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Számos könnyűzenei koncertet rendeznek Budapesten az ünnepi hétvégén.

Koncert - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koncert

Pénteken a Kaláka együttes hagyományos ünnepi estje lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központban, Horváth Charlie pedig a Club 202-ben énekel. Másnap, szombaton a Ghymes együttes Nagykarácsony című karácsonyi koncertjét tartja a Sportarénában. A Republic a Barba Negrában, a Pál Utcai Fiúk és a német dj, Oliver Koletzki az Akvárium Klubban, a Honeybeast az A38 hajón, a Kállay Saunders Band a Symbolban, a Hooligans a Budapest Kongresszusi Központban (BKK), a Bujdosó trió a Roham Bárban lép fel.

Vasárnap ünnepli 20. születésnapját a Kozmix az Arénában és ezen a napon kezdődik a Vad Fruttik tripla lemezbemutató koncertje: a zenekar Tudom milyen című anyagát a következő két napon is eljátssza az Akváriumban.

Ugyanott és szintén új albumát, a Disco! címűt mutatja be vasárnap a Bëlga, miközben a Group 'n' Swing a Millenáris Teátrumban, Herczku Ági és Bandája a Fonó Budai Zeneházban, a Sexepil a Trafóban, a Leander Rising a Barba Negrában játszik, a Golden Voices of Gospel pedig a BKK-ban énekel.

Ezen a napon lesz a Máté Péternek és Cserháti Zsuzsának emléket állító, "Zene nélkül mit érek én?" című koncert Szomor György, Szinetár Dóra, Varga Miklós és mások közreműködésével, a Budapest Jazz Clubban pedig latin karácsonyt rendeznek a Révész Richárd Latin Trióval, Micheller Myrtill-lel, Urbán Orsival és Wolf Katival. A száz éve született Edith Piaf dalai a francia énekesnő, Anne Carrére előadásában három estén (27-én, 28-án és 29-én) hallhatóak a MOM Kulturális Központban.

Forrás: MTI

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...