2020.02.23. 13:50:57 7034 252

Kislányos apukák, figyelem! – Így készül a legtutibb babaház berendezés szemünk fényének!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de gyermekkoromban a legszuperebb babaházakat saját magam kreatívkodtam össze. Volt bent minden, ami kellett: konyhabútor, kényelmes fotel, asztal, ágy. Azért persze én ábrándoztam egy-egy „eredeti” bútordarabról.

Babaház - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Babaház

Szerencsémre, volt egy nagyon is kreatív és jó kézügyességgel megáldott apukám, aki szívesen teljesítette gyermeke babaház-bútor iránti vágyait. Manapság már videó is segíti az elkötelezett édesapákat, úgyhogy nincs kifogás, a házi készítésű babaházakat ideje bútorral is „megtölteni”.

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...