2024.07.26. 17:40:47 6446 201

Ki a hétköznapokból! – Csempéssz izgalmat a párkapcsolatodba ezzel a 2+1 trükkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy hosszú párkapcsolatban a mindennapok rutinja könnyen elfeledtethetik velünk, milyen fontos, hogy folyamatosan figyeljünk egymásra és új impulzusokkal tartsuk ébren a kapcsolatot. A szerelem folyamatos frissítése nemcsak az unalom elkerülése miatt fontos, hanem azért is, hogy a kötelékünk erős és élénk maradjon.

Szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelem

Érdemes odafigyelni a másik igényeire, vágyaira és érzéseire, hiszen a kölcsönös tisztelet és megértés alapvető a harmonikus együttéléshez. Apró gesztusok, közös élmények és őszinte beszélgetések mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a kapcsolat friss és izgalmas maradjon. Fedezzük fel, hogyan lehet újra és újra meglepni egymást, és ezáltal erősíteni a szerelmünket, mondjuk, ezzel a 3 egyszerű trükkel!

  • Csináljatok valamit együtt! Egy párkapcsolatban lényeges, hogy legyenek külön programjaitok, hiszen két külön egyéniség vagytok. De ettől függetlenül ugyanolyan fontos, hogy alkalmanként csináljatok valamit együtt, ami csak a Ti kettőtök programja. Legyen ez a főzés, valamilyen sport, vagy csak a kedvenc sorozatotok következő epizódjának közös megnézése.

  • Kell egy kis izgalom! Vegyetek egy kendőt, és kössétek be egymás szemét. Keressétek meg egymást így a lakásban. Figyeld meg, hogy az többi érzéked hogyan felerősödik majd! Ki tudja, mi lesz a játék vége…

  • Ragadjatok tollat! Ha napközbeni kommunikációról van szó, Ti is az e-mailt, sms-t, esetleg valamilyen gyors üzenetküldő programot választatok? Legyetek egy kicsit romantikusabbak, ragadjatok tollat és papírt és írjatok egymásnak levelet! Kezdetben bőven elég egy-egy cetli egy rövid, de kedves üzenettel. Aztán jöhetnek az egyre hosszabb sorok, az egyre szebb gondolatok! Próbáljátok ki! A legjobb, hogy nem vesznek, nem törlődnek ki ezek a levelek, hanem elrakhatod őket, hogy időnként együtt, vagy akár külön-külön is fellapozzátok!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...