2023.05.13. 10:51:44 6404 246

Késleltesd! – Hogy ne a zsíros hajról szóljanak a napok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha száraz, az sem jó, ha zsíros, az sem jó. Naná, hogy a hajunkról van szó! Míg előbbit a folyamatosan repkedő, egészségtelennek tűnő hajszálak miatt, addig utóbbit a fejünkre lapuló, „mintha 1000 éve mostam volna hajat” érzés miatt nem szeretjük.

Zsíros haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zsíros haj

Szerencsére mindkettőre van megoldás! Mi most abban szeretnénk segíteni Nektek, hogy minél tovább élvezhessétek a frissen mosott haj érzését, anélkül, hogy bezsírosodnának a tincsek.

Kortyolgatás helyett!

A mentatea frissítő hatását a hajad is bírni fogja. Forrázz le néhány filtert, hagyd kihűlni, majd dörzsöld át vele a tincseid.

Lemondás nélkül nem megy!

Jóból is megárt a sok! Ha túl sokféle hajkencét használsz, azzal nem biztos, hogy minden esetben jót teszel a hajadnak. Zselé, hajlakk, wax, ilyen kence, olyan pakolás – biztos mindenre szükséged van? Meglehet, a túl sokféle termék használata okozza a túlzott vagy túl gyors zsírosodást. Hagyd el ezeket, és figyeld meg, hogyan reagálnak rá tincseid.

Mindig legyen kéznél!

Egy jól bevált szárazsampon csodákat tehet a hajaddal! Csak szórd rá a tincsekre, oszlasd el és néhány napig még nem kell gondolnod a hajmosásra! Ha ennek híján vagy, a babahintőpor is bőven megteszi!

A varázslatos ecet!

Bizony, zsíros haj esetén az ecet, egy kicsit pontosabban az almaecet a segítségedre lehet! Készíts belőle pakolást a következő módon és máris sokat tettél azért, hogy hajad kevésbé legyen zsíros.

Figyelj az étkezésre!

Habár jól esne néha egy kis chips és egyéb sós ropogtatnivaló, az ápolt haj nem szereti ezeket a finomságokat. Ahogy az alkohol és a cukor sem az egészséges sörény jó barátja. Kerüld ezeket az ételeket, alkoholos italokat, mert egészségeden, alakodon kívül a hajad is hálás lesz érte.

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...