2022.11.28. 15:27:44 6750 253

Kerüld el a szárazságot! – Őszi-téli arcbőrápoló tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közeledünk a tél felé, úgyhogy érdemes felfrissíteni, begyűjteni az erre az évszakra vonatkozó praktikákat, szépségtippeket. Mert hiába a fenyőillat, a nagy pelyhekben hulló hó, a fehér karácsony, bőrünk megsínyli az évszak hozta hideg, fagyos időjárási körülményeket.

Arcbőr ápolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcbőr ápolása

Ha szeretnél odafigyelni a bőrödre a hideg hónapokban is, ezzel a néhány aprósággal biztosan nem lősz mellé.

  • Töltsd fel! Minden évszakban, de télen különösen fontos, hogy megfelelően hidratáld a bőröd. Használj a bőrtípusodnak megfelelő arckrémet, és ügyelj rá, hogy reggel és este is a rutin része legyen bőröd ápolása. Ha lehet, a vizes alapú krémeket inkább kerüld!

  • Kerüld a gyors változást! Ne sokkold az arcbőröd a hideg-meleg gyors változtatásával, akár zuhanyozás közben sem!

  • Figyelj oda! Ne csak kívülről, belülről is töltsd a bőröd! Igyál megfelelő mennyiségű folyadékot, víz, gyümölcs-, vagy gyógytea formájában. A tápláló, vitaminban gazdag ételekről se feledkezz meg! Egyél változatosan, szerepeljenek a heti menüben levesek, főzelékek, húsok, gabonák.

  • Cseréld! Fontos a megfelelő hőmérséklet abban a helyiségben, ahol éppen tartózkodsz. Ne legyen se túl hideg, se túl meleg. Gondoskodj rendszeres időközönként a levegő cseréjéről is, vagyis szellőztess!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.