2022.11.28. 15:27:44 6620 253

Kerüld el a szárazságot! – Őszi-téli arcbőrápoló tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Közeledünk a tél felé, úgyhogy érdemes felfrissíteni, begyűjteni az erre az évszakra vonatkozó praktikákat, szépségtippeket. Mert hiába a fenyőillat, a nagy pelyhekben hulló hó, a fehér karácsony, bőrünk megsínyli az évszak hozta hideg, fagyos időjárási körülményeket.

Arcbőr ápolása - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arcbőr ápolása

Ha szeretnél odafigyelni a bőrödre a hideg hónapokban is, ezzel a néhány aprósággal biztosan nem lősz mellé.

  • Töltsd fel! Minden évszakban, de télen különösen fontos, hogy megfelelően hidratáld a bőröd. Használj a bőrtípusodnak megfelelő arckrémet, és ügyelj rá, hogy reggel és este is a rutin része legyen bőröd ápolása. Ha lehet, a vizes alapú krémeket inkább kerüld!

  • Kerüld a gyors változást! Ne sokkold az arcbőröd a hideg-meleg gyors változtatásával, akár zuhanyozás közben sem!

  • Figyelj oda! Ne csak kívülről, belülről is töltsd a bőröd! Igyál megfelelő mennyiségű folyadékot, víz, gyümölcs-, vagy gyógytea formájában. A tápláló, vitaminban gazdag ételekről se feledkezz meg! Egyél változatosan, szerepeljenek a heti menüben levesek, főzelékek, húsok, gabonák.

  • Cseréld! Fontos a megfelelő hőmérséklet abban a helyiségben, ahol éppen tartózkodsz. Ne legyen se túl hideg, se túl meleg. Gondoskodj rendszeres időközönként a levegő cseréjéről is, vagyis szellőztess!

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...