2023.07.14. 13:50:54 7206 241

Kerti dekoráció – Hulladékból!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A nyár nem csak arra jó, hogy az otthonunkat csinosítgassuk, hanem udvarunk, kertünk is hálás lesz érte, ha viszünk némi színt és anyagot a zöld gyepre. Érdemes, sőt, több szempontból hasznos is jópofa dekorációval feldobni a „külteret”.

Kerti dekoráció hulladékból - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kerti dekoráció hulladékból

Múlt hónapban már kaptál tőlünk tippeket a kerted csinosítgatásával kapcsolatban. Most az újrahasznosítást helyeztük előtérbe. Nézz és láss csodát, micsoda szépségek születnek egy-egy kiszuperált autógumiból és/vagy néhány üres üvegből!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...