2023.04.23. 08:30:36 6618 268

Kertelj! – Mi hozzuk a tuti tippeket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavasz második hónapját tapossuk már, úgyhogy jó ideje lehetőségünk van már az udvarunkat, kertünket csinosítgatni! Van, aki a végeredményért, megint mások a kikapcsolódásért, hasznosan eltöltött én-időért, vagy éppen a friss levegő miatt szeretik kertészkedéssel tölteni a szabadidejüket.

Hobbi kertészkedés - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hobbi kertészkedés

Valójában mindegy is, miért szeretünk kint „kapirgálni”, a lényeg, hogy tevékenységünk hasznos a környezetünknek, a családunknak, saját magunknak és egy kicsit talán a világnak is. Legyünk kezdők ezen a területen, esetleg tapasztalatokat gyűjtögető középhaladók, vagy éppen vérprofik, néhány jótanács, tuti tipp mindenkinek jól jön! A lenti videóban sok hasznos ötletet találsz majd!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában