2020.12.14. 18:15:19 11656 230

Karácsonyra hangoló programok - pandémia alatt is!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén minden eddiginél nehezebb dolgunk van az ünnepre hangolódással, hiszen még mindig kitöltik a mindennapjainkat a vírusról és járványvédelemről szóló hírek és manapság már mindannyiunk hétköznapjait befolyásolják is.

Csillogó karácsonyfa - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csillogó karácsonyfa

Elmaradnak a céges karácsonyi partik, nem ülünk össze a barátokkal sütizni, inni egyet esténként, nem megyünk a karácsonyi vásárokba – hiszen nincsenek, de még jégkorcsolyázni sem fogunk tudni idén. Hogyan öltsünk mégis ünnepi ruhát a szívünkre, mire eljön a karácsony?

Adventi családi vasárnapok – online!

Nem felejthetjük el, hogy óvni-védeni kell szépkorú családtagjainkat, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen ki kell maradnunk az életükből. Már egy nem annyira okos telefonon is könnyedén indítható videóhívás. Gyújtsunk gyertyákat az adventi koszorún, tegyük töltőre a telefont, gyűljünk az asztal köré és hívjuk fel a szeretteinket. A szokásos "hogyvagytok"-on túl, kérjük, hogy meséljék el a kedvenc karácsonyukat, vagy, hogy mi hogyan zajlott decemberben az ő gyermekkorukban. A kicsik is ámulva hallgatják majd a történeteket.

Karácsonyfa-les

Az egyik legkedvesebb decemberi program esti sétát tenni a lakókörnyezetünkben. Meg-meg állni, megcsodálni a feldíszített házakat, kerteket és ha szerencsénk van, ablak elé állított, feldíszített karácsonyfákat. Ugyan 8-ig haza kell érnünk, de ez nem akadály, hiszen már délután négykor sötét van, egészen korán nekiállhatunk a fények csodálásának.

Majd a gyomrunk ráhangol!

Forralt bor és sült gesztenye és mézeskalács! A kertben pár baráttal (akik egészségesek és persze összesen maximum tízen vannak velünk együtt), vagy lakáson belül a családdal. Szólhat a háttérben egy-két klasszikus karácsonyi dal halkan, hogy csak úgy óvatoson lopakodjon be elménkbe az ünnepi hangulat.

Csináld előbb!

Tervezd meg a menüt, ami nem romlik meg már be is szerezheted és az ajándékokat is csomagold be! Ezzel nem csak nyugodtabb lesz az ünnepet megelőző pár nap, hiszen kevesebb dolgot kell majd elkészítened, de a hangulatot is meghozza.

Elő a régi ünnepekkel!

Ha már úgyis nagyrészt otthon töltjük a szabadidőnket, vegyük elő a régi fotókat, azok közül is főként a karácsonyiakat. Mindenkiben előkerül majd egy-két nosztalgikus emlék, kedves pillanatról, utólag vicces kellemetlenségről vagy a kedvenc ajándékokról. Egy tévénézős este helyett előbújik az ünnepi varázs!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...