2021.12.04. 17:48:12 9520 284

Karácsonyi finomságok – Akár a házi adventi kalendáriumhoz is
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha itt a december, vele együtt még valami érkezik: az adventi naptár és a hozzá kapcsolódó finomságok. A boltban vásárolható változatért is rajonganak a kicsik, nagyok egyaránt, de az igazi ebből is a házilag készített, házi édességekkel.

Adventi naptár DIY - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Adventi naptár DIY

A következő videóban 24 szuper, házi készítésű édességet találsz, melyből akár az egész család csemegézhet! Még nem késő összedobni az első pár nap édességeit, úgyhogy hajrá! Nem érdemes kihagyni! Vagy ha naptárként nem is készíted el őket, némelyik ünnepi desszertnek is beillik!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...