2016.11.10. 18:13:11 7613 262

Karácsonyi cukiság – A John Lewis ismét megható reklámmal állt elő
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A brit John Lewis áruház lánc idén sem spórolt a karácsonyi reklámfilmjében a cukisággal. A kedves kis filmben egy boxer kutyus az igazi sztár, de azért a többi szereplő sem kutya. :) Ha már reklámfilmeket kell néznünk, akkor azt kívánjuk legyen mind ilyen!

John Lewis reklám 2016 | Fotó via youtube.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com John Lewis reklám 2016 | Fotó via youtube.com

A legcukibb karácsonyi reklám

2016-ban ezzel nyitotta meg a karácsonyi reklámfilm dömpinget a John Lewis, brit áruház lánc.

Az előző években sem tudott mellé nyúlni az üzletlánc, nem hiába várjuk minden évben az új John Lewis karácsonyi reklámfilmet. Ha szeretnél még egy kicsit olvadozni, akkor nézd meg a többi kedves reklámfilmet is:

2015

2014

2013

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...