2024.04.12. 12:30:34 4802 206

Kapj fel valamit! –Ötletek rohanós reggelekre
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A reggeli készülődés, elindulás nálunk bizony nem tartozik a nap legcsodásabb részei közé, úgyhogy igyekszem minden esetben alaposan előkészülni előző este, hogy reggel minél kevesebb legyen a stressz. Persze, általában az én szettem előkészítése marad el.

Blézer és farmer | Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Blézer és farmer | Fotó: 123rf.hu

Így a legtöbb esetben kénytelen vagyok reggel kitalálni, milyen szettbe bújjak aznap. Nagy valószínűséggel még néhányszor belefutok egy-egy ilyen helyzetbe, ezért mindenképpen jó, ha van néhány olyan ötlet a tarsolyban, ami bármikor bevethető. íme, néhány reggelt mentő szett!

Együtt a legjobb

Egy azonos anyagból készült mellény+nadrág kombináció mindig csinos és mindig bevethető szett. Kiegészítőktől függően lehet egyszerű, hétköznapi viselet, de akár alkalmakra is bevethető.

Érkezik a tavasz, elő a lenge ruhákkal!

Az átkötős rucik kényelmes megoldást biztosítanak a reggeli rohanásban, és a nap folyamán is, hiszen csinosak, mégis kényelmesek. Egy vagány csizmával a hűvösebb tavaszi napokon feldobhatod vele a szettedet!

Örök klasszikusok

A farmer+blézer kombinációval soha nem lőhetsz mellé! Attól függően, hogy milyen kiegészítőket, cipőt veszel fel hozzá, lehet sportos vagy elegáns is ez a viselet. De egy biztos: rettentő kényelmes!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...