2023.04.14. 17:46:31 7222 239

Kabátban nyomulnál? – 3 kabát, amit érdemes beszerezned+3 dal, amit érdemes meghallgatni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó idő ide, vagy oda, a kabátról tavasszal sem mondhatunk le teljesen. Ha csak reggel, vagy egy-egy esti program alkalmával kerül a hátunkra, mindenképpen érdemes előkeresnünk a szekrény mélyéről és felébreszteni téli álmából, mert szükség lesz rá.

Farmerkabát - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerkabát

Ha követnéd a divatot, a következő alapdarabok valamelyike mindenképpen kerüljön fel a fogasodra! Ha pedig szórakoznál is a gardróbfrissítés közben, mindenképpen hallgasd meg a trendkabátokról szóló dalokat!

Kezdő és haladó Columboknak kötelező darab!

Ha idén tavasszal szeretnél igazán trendi lenni, a reneszánszát élő, extra divatos ballonkabátba bújtasd magad a hűvösebb napokon! A klasszikus sötétkék, beige vagy fekete mellett érdemes más színű darabokra is benevezni!

Ha bőrben nyomulnál

Idén tavasszal mindenképpen érdemes lesz beszerezned, mert abszolút trendi darabnak számít. Lehet hosszabb fazon, derékig érő, sportos szabású, vagy éppen nőiesebb.

Ami soha nem megy ki a divatból!

Naná, hogy a farmerkabátról beszélünk! Szintén hordható különböző stílusban, mindenhez IS jól áll, akár a sportos, akár a nőies öltözködést részesítjük előnyben. Jól megválasztott kiegészítőkkel akár alkalmi viselet is lehet.

Forrás: miss.at, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.