2023.04.14. 17:46:31 7097 239

Kabátban nyomulnál? – 3 kabát, amit érdemes beszerezned+3 dal, amit érdemes meghallgatni!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jó idő ide, vagy oda, a kabátról tavasszal sem mondhatunk le teljesen. Ha csak reggel, vagy egy-egy esti program alkalmával kerül a hátunkra, mindenképpen érdemes előkeresnünk a szekrény mélyéről és felébreszteni téli álmából, mert szükség lesz rá.

Farmerkabát - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Farmerkabát

Ha követnéd a divatot, a következő alapdarabok valamelyike mindenképpen kerüljön fel a fogasodra! Ha pedig szórakoznál is a gardróbfrissítés közben, mindenképpen hallgasd meg a trendkabátokról szóló dalokat!

Kezdő és haladó Columboknak kötelező darab!

Ha idén tavasszal szeretnél igazán trendi lenni, a reneszánszát élő, extra divatos ballonkabátba bújtasd magad a hűvösebb napokon! A klasszikus sötétkék, beige vagy fekete mellett érdemes más színű darabokra is benevezni!

Ha bőrben nyomulnál

Idén tavasszal mindenképpen érdemes lesz beszerezned, mert abszolút trendi darabnak számít. Lehet hosszabb fazon, derékig érő, sportos szabású, vagy éppen nőiesebb.

Ami soha nem megy ki a divatból!

Naná, hogy a farmerkabátról beszélünk! Szintén hordható különböző stílusban, mindenhez IS jól áll, akár a sportos, akár a nőies öltözködést részesítjük előnyben. Jól megválasztott kiegészítőkkel akár alkalmi viselet is lehet.

Forrás: miss.at, youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...