2019.07.11. 15:55:08 8896 270

Július, én így szeretlek! – De miért is?:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Július van, tombol a nyár! A strandok tele, a vendéglátóhelyek dugig, és szállást sem találni már egyik vízparti, vagy más okból kedvelt nyaralaóhelyen. Már nem üti meg az orrunkat a lángosillat, ha meglátogatjuk a kedvenc „bícsünket”, de persze, azért még nagyokat szippantunk a kissé olajszagú levegőből.

Július, nyár - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Július, nyár

Szóval, miért is lehet az egyik kedvenc nyári hónapunk a július? Részünkről itt van néhány apróság!

Az a bizonyos lángosillat

Bizony, ahogy fentebb is írtuk, a tipikus „strandkaják” illata már nem csapja meg az orrunkat, ha kiérünk a kedvenc strandunkra. Viszont, már pontosan tudjuk, hol, melyik büfében érdemes beszerezni őket. Sőt, azt is kitapasztaltuk, mikor érdemes beszereznünk, hogy ne kelljen a pultnál súlyos perceket várnunk, mire elemózsiához jutunk.

Kedvenc szandi? Már betörve!

Alig egy hónapja még kínkeservesen sétáltál az új kedvenc szandidban, hiszen éppen pár nappal előtte csaptál le rá, és mint tudjuk, az új cipő mindenhol (is) tör. Most viszont vízhólyagok, sebtapasz nélkül siklasz benne végig az utcán.:-)

Az új kezdet

Bizony, szinte hihetetlen, de elérkeztünk az év második feléhez, túl vagyunk az első 6 hónapon. Ha nem éppen a legszerencsésebben alakult az év első fele, akkor a július lehet számodra az új január is, amikor is tiszta lappal indíthatsz.

Hol van még a szeptember?

És hol van már az idei bohókás tavasz? A nyár közepén járunk, amikor már és még nem gondolunk a mögöttünk és előttünk álló hűvösebb napokra, az iskola vagy óvodakezdésre, hanem egyszerűen csak élvezzük a nyarat, úgy igazán.

Mert tudunk még miből töltekezni!

Ha még előtted a nyári szabadság, akkor azért, ha már túl vagy rajt, akkor pedig azért tudsz még lelkileg az idei nyári pihenésedből töltekezni. Ha egy kicsit vagy éppen nagyon eleged van a munkahelyi hajtásból, gondokból, bajokból, csak hunyd be a szemed, és gondolj vissza a mögötted álló pihentető napokra. Ha pedig még a pihi előtt vagy, motiváld magad azzal, hogy nemsokára itt a jól megérdemelt láblógatásod!

És Te miért szereted a júliust?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...