2022.10.22. 08:24:19 6954 260

Jól esne egy kis változatosság? – Igyál kurkuma lattét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már bő egy hónapja újraindult a mókuskerék, és legyünk őszinték, a reggeli rohanásban nagyon jól tudna esni valami üdítő dolog. Mondjuk 5 perc nyugalom, amikor egyedül kortyolgathatod el a kávédat. Apropó, kávé! Hallottál már a kurkuma lattéról?

Kurkuma latte - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kurkuma latte

Ha a válaszod nem, akkor van egy jó hírünk! Mi megosztjuk Veled a receptet, hogy aztán ezzel a különlegességgel dobhasd fel a reggeleket!

Így készül a kurkuma latte

Ezeket a hozzávalókat gyűjtsd be, és már kortyolhatod is a kávékülönlegességed:

  • 2,5 dl tej (lehet bármilyen növényi tej is)

  • 40 ml kávé

  • 1 teáskanál kurkumapor

  • 1 teáskanál kókuszolaj

  • fél teáskanál fahéj

  • ezekkel dobd fel a kávédat: egy csipet kardamom, bors, szerecsendió, reszelt gyömbér

A kókuszolajat olvaszd meg, majd szórd bele a fűszereket és alaposan keverd össze! Ezután mehet hozzá a tej, amivel 10 percig alacsony lángon főzd. Ha kész, habosítsd az egészet, majd öntsd csészébe és add hozzá a kedvenc kávédat! Édesítsd kedved szerint!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...