2019.10.08. 11:33:37 7399 218

Játékos házválasztó a zodiákus jegyekkel 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csillagjegyünk számtalan vonásunkról árulkodik, például arról is, hogy melyik lenne az ideális otthon a számunkra. A te álomotthonod vajon egybe esik a személyiségednek ajánlott háztípussal?

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

Életünk folyamán egyszer mindannyian eljátszunk a gondolattal, hogyha megtehetnénk hol és hogyan is élnénk ebben a nagy világban: Laza és vízpartot kedvelő vagy, mint a Halak vagy megrögzött városlakó, mint az ambiciózus Bakok?

Oroszlán - kastély

A karizmatikus Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni. A kastélyszerű épületekben való élet mások számára már túlzó tündérmesének hathat, ám az ebben a jegyben születettek kimondottan olyan helyet szeretnének, ahol a társas összejövetelekben gazdag szórakozás pompa között valósulhat meg. A rengeteg szoba között pedig mindig akad egy, ahol kedvük szerint elrejtőzhetnek.

Szűz – modern otthon

A Szüzek a hatékonyság rabjai, éppen ezért a modern és ugyanakkor elegáns épületek állnak nekik jól, ahol minden a kívánt módon van felépítve. A saját ötleteik megvalósítása pedig lehetővé teszik, hogy kifejezhessék kik is ők. A szolid környezet biztosítja számukra azt a mértékű szabadságot, amit a modern házak egyszerűsége nyújt.

Mérleg – francia kúria

A harmóniára törekvő zodiákus jegy otthon érezhetné magát egy vidéki francia házban, ahol az arányok és a szimmetria egyensúlyt teremtenek. Ezeken túlmenően pedig remekül passzol az elegáns hangulat a Mérleg művészi és romantikus jellemvonásaihoz.

Skorpió – rönkház

A fából készült házak készülhetnek apró menedékháznak vagy másik végletként extravagáns méretekben is. A titokzatos, tulajdonát éberen őrző Skorpió jegyűeket jobban vonzzák ezek a végtelen lehetőségek, mintsem gondolnánk. A rönkház kicsit rejtélyes hangulatot teremt, ráadásul pont ott mutat jól, ahová a kíváncsi szemek már nem látnak be.

Nyilas – apró házikó

Egyértelműen egy apró ház a legideálisabb eme állatövi jegy számára, mivel lehetővé teszi, hogy innen bármikor és bárhová útnak indulhasson. Hiszen a Nyilasok nem igazán szeretnek sokáig egy helyben maradni. Örök optimistaként kis térben is megtalálja azokat a pontokat, amik révén megőrizheti egyéniségét.

Bak – városi apartmanház

A karrierista és makacs Bak életmódjához leginkább egy városi lakás képzelhető el, ahol a potenciális ügyfelek körében élhet. Sőt ez a jegy attól sem riad vissza, hogy bérleményekben lakjon, mivel így még mobilisabb maradhat. Esztétikai szempontból sem kell kompromisszumot kötni, mivel a nagyvárosi lakások is lehetnek impozánsok.

A cikk első részét itt olvashatjátok>

Forrás: thespruce.com/type-of-home-for-you-based-on-your-zodiac-sign-4686616

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

A piros pöttyös nem mindig az igazi – Így kerüld el a borotva utáni pöttyöket 2.

Legyünk őszinték hölgyeim: ha tehetnénk, a szőrtelenítést simán kipöckölnénk a csajos teendőink közül. Mert sokszor macera, meg néha fáj, ha nem tartós módszert, gyakran kell csinálni, vagy éppen költséges az adott szőrtelenítési lehetőség. Vagy éppen nem 100 %-osan azt az eredményt érjük el, amit szeretnénk.

Kreatív képzelet. Használj terméseket!

Nagyon hirtelen változott az időjárásunk szinte szélsőségesen hidegre. Mit mondjak, nem esik jól, és szerintem ez mindenkit meglehetősen kellemetlenül érint. Fázósan húztuk össze a meleg pulcsit, mellényt magunkon az elmúlt napokban és dideregtünk a hideg szélben. Ez azonban nem tántorított el bennünket a nagyobb sétáktól. Friss levegőn bandukolva óhatatlanul is szemünk elé kerülnek az ősz jellegzetességei, a különböző termések. Különös vonzalommal nyúlunk utánuk, de hazaérve olykor hetek múlva vesszük észre, hogy ott hevernek valahol. Ne hagyjuk őket veszni, elképesztő érdekességeket készíthetünk belőlük a hideg estéken.

Sütés nélküli finomság? – Még mindig hódít!

Habár a szeptember beköszöntével az igazán forró napoknak búcsút mondhatunk, a sütő forróságát egy ideig még hanyagolnánk. Továbbra is szeretjük a sütés nélküli desszerteket, pláne, ha az csupa-csupa csokoládé. Meglepnéd a családot valami újdonsággal? Mutatunk egyet!