2019.10.08. 11:33:37 8318 219

Játékos házválasztó a zodiákus jegyekkel 2.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csillagjegyünk számtalan vonásunkról árulkodik, például arról is, hogy melyik lenne az ideális otthon a számunkra. A te álomotthonod vajon egybe esik a személyiségednek ajánlott háztípussal?

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

Életünk folyamán egyszer mindannyian eljátszunk a gondolattal, hogyha megtehetnénk hol és hogyan is élnénk ebben a nagy világban: Laza és vízpartot kedvelő vagy, mint a Halak vagy megrögzött városlakó, mint az ambiciózus Bakok?

Oroszlán - kastély

A karizmatikus Oroszlánok szeretnek a figyelem középpontjában lenni. A kastélyszerű épületekben való élet mások számára már túlzó tündérmesének hathat, ám az ebben a jegyben születettek kimondottan olyan helyet szeretnének, ahol a társas összejövetelekben gazdag szórakozás pompa között valósulhat meg. A rengeteg szoba között pedig mindig akad egy, ahol kedvük szerint elrejtőzhetnek.

Szűz – modern otthon

A Szüzek a hatékonyság rabjai, éppen ezért a modern és ugyanakkor elegáns épületek állnak nekik jól, ahol minden a kívánt módon van felépítve. A saját ötleteik megvalósítása pedig lehetővé teszik, hogy kifejezhessék kik is ők. A szolid környezet biztosítja számukra azt a mértékű szabadságot, amit a modern házak egyszerűsége nyújt.

Mérleg – francia kúria

A harmóniára törekvő zodiákus jegy otthon érezhetné magát egy vidéki francia házban, ahol az arányok és a szimmetria egyensúlyt teremtenek. Ezeken túlmenően pedig remekül passzol az elegáns hangulat a Mérleg művészi és romantikus jellemvonásaihoz.

Skorpió – rönkház

A fából készült házak készülhetnek apró menedékháznak vagy másik végletként extravagáns méretekben is. A titokzatos, tulajdonát éberen őrző Skorpió jegyűeket jobban vonzzák ezek a végtelen lehetőségek, mintsem gondolnánk. A rönkház kicsit rejtélyes hangulatot teremt, ráadásul pont ott mutat jól, ahová a kíváncsi szemek már nem látnak be.

Nyilas – apró házikó

Egyértelműen egy apró ház a legideálisabb eme állatövi jegy számára, mivel lehetővé teszi, hogy innen bármikor és bárhová útnak indulhasson. Hiszen a Nyilasok nem igazán szeretnek sokáig egy helyben maradni. Örök optimistaként kis térben is megtalálja azokat a pontokat, amik révén megőrizheti egyéniségét.

Bak – városi apartmanház

A karrierista és makacs Bak életmódjához leginkább egy városi lakás képzelhető el, ahol a potenciális ügyfelek körében élhet. Sőt ez a jegy attól sem riad vissza, hogy bérleményekben lakjon, mivel így még mobilisabb maradhat. Esztétikai szempontból sem kell kompromisszumot kötni, mivel a nagyvárosi lakások is lehetnek impozánsok.

A cikk első részét itt olvashatjátok>

Forrás: thespruce.com/type-of-home-for-you-based-on-your-zodiac-sign-4686616

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...