2019.10.07. 17:54:59 7774 199

Játékos házválasztó a zodiákus jegyekkel 1.
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ismét jöjjön egy kis érdekesség azoknak, akik szeretnek belemélyedni az állatövi jegyükbe. A csillagjegyünk alapján az is kimutatható, hogy melyik lenne az ideális otthon a számunkra. A te álomotthonod vajon egybe esik a személyiségednek ajánlott háztípussal?

Asztrológia, horoszkópok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Asztrológia, horoszkópok

Életünk folyamán egyszer mindannyian eljátszunk a gondolattal, hogyha megtehetnénk hol és hogyan is élnénk ebben a nagy világban: Laza és vízpartot kedvelő vagy, mint a Halak vagy megrögzött városlakó, mint az ambiciózus Bakok?

Vízöntő – kis jurta a Csendes-Óceánon

Ez a csillagjegy hihetetlenül szokatlan módon vonzódik a strukturálatlan dolgokhoz, így nem csoda, ha izgatják a különféle helyek. Nem szereti azt sem, ha korlátozzák a mozgásban, emiatt a jurta lenne a legpraktikusabb neki. Amellett, hogy bárhonnan bárhová áthelyezhető, a Vízöntő környezetvédelmi igényeinek is megfelel, hiszen fenntartható alapanyagokból készül.

Halak – tengerparti lak

A Halak művészi, álmodozó alkatához tökéletesen illik a tengerparti miliő az érdekes színeivel együtt. Ezek az otthonok kívülről nagyon hasonlónak tűnnek, de az ötletes csillagjegy nagyon egyedivé tudja tenni a belső tereket, és a ház külső megjelenését sikeresen ellensúlyozza az óceán vagy tenger közelsége.

Kos – nagy, modern ház

A kalandos és nyitott személyiségeknek nagy térre van szüksége, hogy ne érezze magát bezártnak. Emiatt a század közepén épült, nagy üvegfelületekkel ellátott, tágas terekkel rendelkező házak passzolnának is hozzájuk. Itt lehetőség adódik a természettel való kapcsolat kialakítására is.

Bika – viktoriánus stílusú épület

Klasszikus és elegáns. A Bikák ezt az elvárást támasztják álomotthonukkal szemben. A praktikus és időtlen viktoriánus házak figyelemre méltó részleteikkel, ólomüveg ablakaikkal valóban visszatükrözik eme zodiákus jegy jellemzőit. Ráadásul az ilyen típusú házak értéke idővel egyre csak növekszik, így a befektetés értéke is a Bikákat igazolja.

Ikrek – mediterrán stílusú lakóhely

Élénk személyiségeknek élénk otthon dukál, ahol ki lehet élvezni a tereket. A nagy szabadtéri összejöveteleknek és az eklektikus hangulatnak kedvez a mediterrán stílusú ház. Sok egyedivé tehető részlettel és életteli színeivel a ház ki tudja hangsúlyozni lakója érdekes és energikus oldalát.

Rák – angol stílusú házikó

A barátságos, családszerető Rákok élvezik a pihentető légkör megteremtésének folyamatát a család és a barátok számára. A klasszikus „otthon melege” érzést leginkább az angol házikók adják vissza, mindezek mellett lehetővé teszik a világtól való elmenekülést is, ha a tulajdonosa éppen vissza szeretni vonulni a saját gondolataival.

A cikk második része itt érhető el>

Forrás: thespruce.com/type-of-home-for-you-based-on-your-zodiac-sign-4686616

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...