2015.07.11. 11:02:56 8255 252

Járj egészségesen! De miben?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Már rengetegféle nyári lábbeliből válogathatunk: csinos magassarkú szandálok, saruk, flip-flop csodák, kényelmes vászoncipők, alig fedő balerinacipők várják, hogy nyakunkba vegyük a környéket. De vajon jót tesznek lábainknak, testtartásunknak, vagyis egészségünknek ezek a lábbelik?

Flip-flop papucs - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Flip-flop papucs

Pedig ilyenkor nyáron olyan egyszerű (lenne) a tökéletes lábbeli kiválasztása. Csak beleugrunk a kedvenc papucsunkba, szandinkba és már indulhat is a nap, vagy kezdődhet az este.

A legnagyobb mumus

Az bizony az igencsak közkedvelt, mindenféle stílusban már látott, „hallott” flip-flop papucs. Ennek oka, hogy flip-flop papucs viselésekor a lábujjainkat összeszorítva tartjuk, mintha görcsösen kapaszkodnánk a papucs talpába. Ez nem tesz jót sem talpunknak, sem ujjainknak, sőt, még testtartásunknak sem. Igen, szellős, könnyű viselet, de azért ne ezt hordjuk folyton-folyvást.

Akkor mégis miben tipegjünk a nyáron?

Ha már a cipőnk, szandálunk, papucsunk talpa nem a legideálisabb, arra figyeljünk, hogy lábbelink jól tartsa a bokánkat. Ha nem rendelkezel ilyennel, akkor nincs mit tenni: be kell szerezned egy újabb pár nyári „lépőt”!;-) Nehéz, ám nemes feladat ez!:-)

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...