2019.09.13. 10:36:17 9850 287

Itt az ősz, irány a konyha!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megérkeztek a hűvösebb, szelesebb, esősebb őszi délutánok, hétvégék, amikor is kénytelenek vagyunk a lakásban elütni az időt. Persze, jöhetnének ilyenkor a benti lazítós programok is, sőt, jöjjenek is. De ha valami hasznosabbal szeretnénk eltölteni a bent rakadt pár órát, van néhány tippünk!

Konyha ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyha ősszel

Például ott van a családi életünk, a nagy baráti beszélgetések egyik központja, a konyha. Persze, nem arra gondolok, hogy töltsük ott az egész hétvégét, de ha már így alakult, hogy a házban ragadtunk, legalább teljen az idő hasznosan!

Jut idő a pepecselésre!

Míg nyáron a „gyorsan legyen kész, ne kelljen sokat a meleg konyhában tölteni” receptek voltak a nyerők, addig most van idő és legfőképpen kedv a meleg tűzhely mellett álldogálni. Jönnek a combosabb levesek, a finom pörköltek, sült húsok! Vessük bele magunkat a főzés örömeibe!

És ha már megvan a főétel!

Nem maradhat el a desszert sem! Itt is jöhetnek a „nehezebb” fogások, a piték, kelt tészták, szóval, minden, amit nyáron is kívántunk, csak a meleg miatt nem volt kedvünk megsütni.:-)

Jöhet a szelektálás!

Egy borús őszi délutánon bőven van idő kiselejtezni a „majd egyszer jó lesz” típusú műanyag dobozokat, és az „ebbe teszek majd el lekvárt/paradicsompürét” célzattal megtartott üvegeket. Óriási hely lesz majd a szekrényedben!

Ha már így belelendültünk!

A nyáron elrakott lekvárok még arra várnak, hogy méltó helyükre kerüljenek a konyhaszekrényben, vagy a kamrában! Hát ne légy rest, pakold őket a helyére.

Ha már megvolt a sütés-főzés!

Akkor akár neki is ugorhatunk a sütő alapos kitakarításának! Elő a súrolószert, szivacsokat, dörzsit és hagyd, hogy ragyogjon!

A hűtőre is ráfér a tisztaság!

Bizony, pakold ki a hűvös szekrényt, töröld át a polcait, rakj rendet a holmik között, esetleg selejtezd, ami már nem kell! Friss illat, tisztaság és nagyobb hely fogad majd „odabent”!

Ötlet: ikea.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...