2018.12.13. 07:59:29 10734 318

Itt a tél! – 1+1+1 jel, hogy tényleg megérkezett!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Habár már novemberben megmutatta magát a téli időjárás (meg a tavaszi is, de az egy másik cikk:-)), sokunk inkább csak most decembertől hajlandó elismerni, hogy most már igenis itt a tél. És bizony, a sokfelé villogó díszeken, feldíszített karácsonyfákon, forralt bor illattal körüllengett karácsonyi vásárokon kívül ennek más jelei is vannak.

Család télen - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Család télen

A legfontosabb kiegészítőid!

Sapka, kesztyű, sál! Nélkülük kis sem dugod az orrod a lakásból! A sapka legyen jó meleg, a kesztyű szintén, a sál pedig lehetőleg akkora, hogy egy négytagú család kényelmesen a nyaka köré tekerhesse! Persze, kizárt dolog, hogy a sáladat megosztanád bárkivel is, csakis a saját nyakadat véded vele a zord hideg ellen, így gyakran úgy nézel ki, mint egy két lábon járó habcsók! De kit érdekel, tél van, és kész!:-)

Tél1 | Forrás: 123rf.comTél1 | Forrás: 123rf.com

A tea a legjobb barátod!

A fenti három kiegészítő mellett a tea nevű ital az, ami kihagyhatatlan számodra a napi rutinból? Vagyis a reggeli, a déli, és az esti, no meg a délelőtti és a délutáni rutinból? Jöhet mézesen és citromosan, de néha kerülhet bele egy kis tej is. A lényeg, hogy tea legyen, jó sok, jó forró, és lehetőleg egész nap tartson!

Tél2 | Forrás: 123rf.comTél2 | Forrás: 123rf.com

„Jégből vagyok…!”

Ha nem is az egész tested változik ilyenkor jégcsappá, a lábaid tuti! Szerintem senkinek sem kell bemutatni a jelenséget! Húzhatsz rá bármilyen vastag zoknit, takargathatod bármivel, a lábaid tulajdonképpen december 1-től február utolsó napjáig jéggé fagyva várják a tavasz első napsugarait!:-)

Tél3 | Forrás: 123rf.comTél3 | Forrás: 123rf.com

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...