2018.04.02. 18:06:24 9583 288

Itt a tavasz, romantikázzunk! - Mert szerelmesnek lenni jó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Bizony, itt van, megérkezett, a madarak csicseregnek, a fák lassan visszanövesztik lombkoronájukat, a virágok illatoznak, a méhek döngicsélnek, az emberek szerelembe esnek. Van, aki újra ugyanabba, aki mellett ébred már tízen-, húszonsok éve, és akad, akinek az új tavasz új szerelmet is hoz!

Szerelmes dalok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes dalok

Bárhogy is legyen, régi vagy új legyen a szerelem, szerelmesnek lenni jó! Hogy fokozzuk a hangulatot, hallgassunk szerelmetes dalokat! Mondjuk ezeket itt ni!

John Legend: All of Me

John Paul Young: Love Is In The Air

Ellie Goulding: Love Me Like You Do

Frank Sinatra: L O V E

Robbie Williams és Nicole Kidman: Somethin' Stupid

Maroon 5 - Sugar

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...