2022.02.12. 17:46:05 8961 269

Itt a szezon, dekoráljunk fánkot! – Videó!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha nem sikerül kiélned a kreativitásod a hétköznapokban, ha az alig elmúlt karácsony mézeskalács-dekorálós időszaka nem volt számodra elegendő, akkor sincs minden veszve! Itt a fánkszezon, amikor nem csak a fánkok ízében, hanem a kinézetében is kamatoztathatod tehetséged!

Fánk - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fánk

Ha segítségre szorulnál, ötlet híján vagy, ebben a videóban jobbnál jobb dekorációs lehetőséget találsz. Sőt, még egy fánk receptet is! Igaz, nem a klasszikus szalagosból, de a felkerült mázak mindenféle fánkon megállják a helyüket.

No, és még egy:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...